Επίσημο: Νέο MΙΝΙ JCW Convertible

Επίσημο: Νέο MΙΝΙ JCW Convertible

Η MΙΝΙ παρουσίασε επίσημα John Cooper Works Convertible.

Με σαφώς πιο επιθετική όψη από το στάνταρ MINI Convertible, το John Cooper Works διαθέτει νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα και κυψελωτό πλέγμα στη μάσκα.

Τα εμπρός φανάρια είναι LED, πατά σε νέας σχεδίασης 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος και φυσικά φορά σπορ εξάτμιση. Ακόμη, η αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή ανοίγει και κλείνει σε 18” και μπορεί να λειτουργεί με ταχύτητα μέχρι 30 km/h.

Το ίδιο σπορ μοτίβο συνεχίζεται και στο σχεδιασμό της καμπίνας με το John Cooper Works Convertible να εξοπλίζεται με σπορ καθίσματα ντυμένα με ύφασμα Dinamica, με τιμόνι επενδυμένο με δέρμα και με λεβιέ ταχυτήτων JCV. Επιπλέον, το καντράν ανασχεδιάστηκε, τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και τα πατήματα στα μαρπιέ είναι μαρκαρισμένα «JCV». Άλλα στοιχεία άξια μνείας είναι το αναβαθμισμένο σύστημα κλιματισμού, το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ των 215 lt και η ειδική σήμανση και διακόσμηση «JCV».

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο γνώριμος δίλιτρος κινητήρας τούρμπο που κινεί και το χάτσμπακ JCV με μέγιστη ισχύ τους 231 PS και μέγιστη ροπή τα 34,7 kgm. Στο στάνταρ συνδυασμό με το χειροκίνητο 6άρι σασμάν, το John Cooper Works Convertible επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,6” και πιάνει στην ευθεία τα 242 km. Με το έξτρα αυτόματο 6άρι Steptronic οι αντίστοιχες εργοστασιακές τιμές είναι 6,5” και 240 km/h.

Τις εκρηκτικές επιδόσεις του αυτοκινήτου υποστηρίζει η σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση, ηλεκτρονικό εμπρός διαφορικό και σύστημα φρένων από τα Brembo.

Η τιμή του νέου MΙΝΙ JCW Convertible αναμένεται να ανακοινωθεί από την ελληνική αντιπροσωπεία τις προσεχείς ημέρες.

[Πηγή MΙΝΙ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube