Επετειακή έκδοση Alfa Romeo Giulietta 110 Edizione

Επετειακή έκδοση Alfa Romeo Giulietta 110 Edizione

Η Giulietta παίρνει παράταση ζωής στο Μεξικό, με ειδική έκδοση για τα 110 χρόνια της Alfa Romeo.

Μπορέι η Giulietta να καταργήθηκε από τη γκάμα της Alfa Romeo στην Ευρώπη, όμως στο Μεξικό μόλις παρουσιάστηκε η επετειακή έκδοση Giulietta 110 Edizione με αφορμή τα 110 χρόνια της ιταλικής φίρμας.

Το κύκνειο άσμα της Giulietta βασίζεται στην ισχυρότερη έκδοση Veloce (πρώην Quadrifoglio Verde) και φορά τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.75 TBi με απόδοση 240 PS και 340 Nm. Η δύναμη μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη TCT 6 σχέσεων, με τη βοήθεια διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης Q2. Η επιτάχυνση 0-100 km/h απαιτεί 6,6" και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 244 km/h. Φυσικά και εδώ υπάρχουν τα προγράμματα οδήγησης DNA (Dynamic, Natural, All Weather).

Εξωτερικά, το μοντέλο εξοπλίζεται με φώτα bi-Xenon με σκουρόχρωμο φόντο σε στυλ carbon-fiber και ζάντες αλουμινίου 18" σε ματ μαύρη απόχρωση που κρύβουν πίσω τους κόκκινες δαγκάνες της Brembo. Το αμάξωμα είναι διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις - Red Competizione Tricapa ή Opaque Gray. Τα πλαίσια για τους προβολείς ομίχλης, οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης και οι καθρέφτες είναι βαμμένοι σε glossy black ενώ έχουμε Dark Mirron χειρολαβές και carbon fibre αεροτομή και πίσω διαχύτη. Τέλος, υπάρχει και η διακριτική κόκκινη ρίγα στη μάσκα και στην ουρά.

Alfa Romeo

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με αυξημένη πλευρική στήριξη, ενσωματωμένα προσκέφαλα, επενδύσεις από δέρμα / Alcantara και κόκκινες ραφές. Έχουμε επίσης κεντρική οθόνη αφής 7" στο ταμπλό, με infotainment που υποστηρίζει συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Η Alfa Romeo Giulietta 110 Edizione θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο Μεξικό, με τιμή 759.900 πέσος (31.262 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η επιστροφή της Alfa Romeo Giulietta

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube