Ένα crossover εμπνευσμένο από τη Mustang

Ένα crossover εμπνευσμένο από τη Mustang

Το Μπλε Οβάλ θα παρουσιάσει τον Νοέμβριο στο Los Angeles Auto Show ένα crossover με έμφαση στην οδηγική ευχαρίστηση, που θα μοιράζεται τα μηχανικά μέρη του με τη Mustang. Και αυτή είναι μια φανταστική εκδοχή του.

Ο Ιταλός γραφίστας Luca Serafini, εκ της Modena ορμώμενος, δημοσίευσε online στην πλατφόρμα Behance την άποψή του για το ψηλωμένο μοντέλο με τα γονίδια Mustang. Η σπουδή του αναμιγνύει στοιχεία του εμβληματικού σπόρτσκαρ της Ford με το ανάστημα ενός κουπέ SUV.

Σύμφωνα με την περιγραφή της εικονικής σπουδής του, η εικόνα συνδυάζει κομμάτια της τελευταίας γενιάς της Ford Mustang και της νέας Porsche Cayenne Coupé. Αυτό μεταφράζεται σε μείωση των γυάλινων επιφανειών, μια ιδιαίτερα οπισθοκλινή πόρτα του χώρου αποσκευών -επιλογή που υποβαθμίζει τον χώρο στο πίσω κάθισμα- και προβόλους μειωμένους στο ελάχιστο. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο μυώδες και κόμπακτ.

Από μηχανικής πλευράς, η επικοινωνία που έχει κάνει μέχρι στιγμής η Ford δεν μιλά για μεγάλο μοτέρ V8 αλά muscle car. Αντίθετα, αναφέρθηκε σε δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και μια μπαταρία ικανή να δίνει στο αυτοκίνητο αυτονομία 480 km με μία φόρτιση. Τα Tesla Model X, Audi e-tron και Mercedes-Benz EQC είναι τα μοντέλα που θα βρεθούν στο στόχαστρο του κουπέ SUV του Μπλε Οβάλ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube