Η Volkswagen κάνει πιο προσιτό το υβριδικό Passat

Η Volkswagen κάνει πιο προσιτό το υβριδικό Passat

Μαζί με την αισθητική ανανέωση, η Volkswagen σχεδιάζει να αλλάξει εμπορική πολιτική για να κάνει πιο προσιτό το επαναφορτιζόμενο υβριδικό Passat.

Η επόμενη γενιά του Passat, εκτός από την αισθητική ανανέωση φέρνει και αλλαγές στα μηχανικά μέρη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει να κρατά αποστάσεις από το πιο εκλεπτυσμένο και φαντεζί Arteon. Θα έχει όμως ανασχεδιασμένο το χαμηλότερο τμήμα του εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς και ελαφρώς διαφορετική μάσκα που θα εναρμονίζεται με την εταιρική είκονα. Διακριτικές έχουν γίνει και στο πίσω μέρος, κυρίως στα φώτα.

Στα μηχανικά μέρη, η ο 1.4 TSI θα αντικατασταθεί σε όλες τις εκδόσεις από τον πιο καινούριο και αποδοτικό 1.5, ενώ αλλαγές σε όλη τη γκάμα κινητήρων θα περιορίσουν ακόμη περισσότερο τις τιμές εκπεμπόμενων CO2. Η υβριδική έκδοση Passat GTE κρίνεται διεθνώς πετυχημένη για την Volkswagen. Και καθώς η  ζήτηση για υβριδικά οικογενειακά αυξάνεται, η VW αλλάζει την πολιτική της που αφορά στο μοντέλο.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε το Volkswagen Passat 2.0 BiTDI 4Motion

Μέχρι σήμερα το plug-in hybrid Passat GTE ήταν στην ουσία και μια έκδοση εξοπλισμού. Φορτωμένο με την υψηλότερη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας και στοιχεία εξοπλισμού άνεσης που του δίνουν πολυτελή χαρακτήρα, ήταν αναγκαστικά αρκετά ακριβό. Με τη νέα γενιά Passat η εταιρεία θα δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να συνδυάσουν το υβριδικό σύστημα κίνησης με οποιοδήποτε πακέτο εξοπλισμού, κάνοντας έτσι το αυτοκίνητο πιο προσιτό.

Το υβριδικό σύνολο θα συνεχίσει να αποτελείται από έναν κινητήρα 1.4 TSI 156 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 115 ίππων. Με τη χρήση μεγαλύτερης μπαταρίας ιόντων λιθίου 13kWh η αυτονομία της κίνησης αποκλειστικά με ρεύμα αυξάνεται στα 70 km και τα εκπεμπόμενα CO2 πέφτουν σε 31 g/km από  45.

Πηγή Autoexpress

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube