Δοκιμές στο χιόνι για την Maserati Grecale

Δοκιμές στο χιόνι για την Maserati Grecale

Η Maserati συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της Grecale σε χειμερινές συνθήκες και την προετοιμάζει για το ντεμπούτο της την Άνοιξη.

Ούτε η Μaserati Grecale κατάφερε να γλυτώσει από την παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών με αποτέλεσμα να μην κάνει ντεμπούτο στις 16 Νοεμβρίου του 2021, σε ειδική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στο Μιλάνο. Έτσι, για τα αποκαλυπτήρια του πιο μικρού SUV της ιταλικής μάρκας θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη.

Εκμεταλλευόμενη τον επιπλέον χρόνο που έχει στη διάθεση της, η Maserati βάζει τις τελευταίες πινελιές στην εξέλιξη της Grecale, δοκιμάζοντας την στο παγωμένο Lapland της Σουηδίας. 

Μaserati Grecale

Ο Ιταλός κατασκευαστής δημοσίευσε φωτογραφίες που απαθανατίζουν το SUV ντυμένο με κόκκινο καμουφλάζ να τεστάρεται σε συνθήκες που ξεπερνούσαν τους -30 βαθμούς Κελσίου.

Σκοπός της Maserati είναι να διαβεβαιώσει ότι το αυτοκίνητο μπορεί να λειτουργήσει άψογα διατηρώντας παράλληλα την άνεση στην καμπίνα σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, το τελευταίο στάδιο εξέλιξης του SUV της Τρίαινας έχει ως στόχο να τελειοποιήσει την συμπεριφορά του αυτοκινήτου ανάλογα το προφίλ οδήγησης που επιλέγει ο οδηγός.

Μaserati Grecale

Θυμίζουμε ότι η Grecale θα είναι το όπλο της εταιρίας ενάντια σε μοντέλα όπως η Porsche Macan και η Jaguar F-PACE.

Οι κινητήρες που θα βρίσκονται κάτω από το καπό του ιταλικού SUV από τη Modena δεν είναι γνωστοί ακόμα. Φημολογείται ότι ο βασικός κινητήρας θα είναι ένας δίλιτρος με ήπια υβριδικό σύστημα, ενώ μια πιο σπορ έκδοση Τrofeo έχει ήδη επιβεβαιωθεί από την Maserati. H τελευταία αναμένεται να εξοπλίζεται με τον 3λιτρο V6 με διπλά τούρμπο που στην εκδοχή του στο νέο σούπερκαρ της μάρκας, την MC20, αποδίδει 630 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube