Δοκιμές στην πίστα για τη νέα BMW M2 που έρχεται τον Οκτώβριο

Δοκιμές στην πίστα για τη νέα BMW M2 που έρχεται τον Οκτώβριο

Η BMW M δημοσίευσε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά της πολυαναμενόμενης BMW M2, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια της θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Οι απανταχού petrolheads ανυπομονούν για τη νέα γενιά της BMW M2, με το ενδιαφέρον να αυξάνεται ακόμα περισσότερο καθώς πρόσφατα η BMW M ανακοίνωσε ότι η νέα M2 θα είναι το τελευταίο μη εξηλεκτρισμένο δημιούργημα του τμήματος M.

Έτσι, το αγωνιστικό παρακλάδι της BMW, αποφάσισε να μας δελεάσει ακόμα περισσότερο δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από της δοκιμές εξέλιξης στη πίστα του Salzburgring στην Αυστρία, τα οποία συνοδεύτηκαν από νέες πληροφορίες γύρω από το μοντέλο.

Σύμφωνα με τον Βαυαρό κατασκευαστή, η νέα M2 θα έχει παρόμοιες επιδόσεις με την Μ2 CS παρά το μεγαλύτερο μέγεθος και βάρος της. Επιπλέον, οι αγοραστές θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα 6τάχυτο χειροκίνητο σασμάν ή ένα 8τάχυτο αυτόματο Μ Steptronic.

BMW M2

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος 6κύλινδρος κινητήρας σε σειρά που θα αποδίδει ισχύ περίπου 450 PS. Παράλληλα, θα δανείζεται το σύστημα φρένων από τις μεγαλύτερες M3 και Μ4. Θα είναι διαθέσιμη με οροφή και καθίσματα μπάκετ από ανθρακόνημα για μείωση του βάρους.

Στο εσωτερικό, όπως θα περίμενε κανείς, στο ταμπλό θα δεσπόζει η κυρτή οθόνη BMW Curved Display που θα λειτουργεί με το τελευταίο λογισμικό infotaimnent iDrive 8.

Για αναλυτικές πληροφορίες γύρω από τη τελευταίο μη εξηλεκτρισμένο δημιούργημα του τμήματος M θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του τον Οκτώβριο. Ωστόσο, το λανσάρισμα της νέας Μ2 στην αγορά θα πραγματοποιηθεί αρκετούς μήνες αργότερα καθώς όπως ανακοίνωσε η BMW, το μοντέλο της θα μπει στην παραγωγή την Άνοιξη του 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube