Δίθυρο Range Rover από τον Niels van Roij Design

Δίθυρο Range Rover από τον Niels van Roij Design

Το Adventum SUV Coupé σε περιορισμένη παραγωγή 100 αυτοκινήτων.

Μπορεί η Land Rover πρόσφατα να ακύρωσε τα σχέδιά της για την παραγωγή του Range Rover SV Coupé, όμως η εταιρεία Niels van Roij Design με έδρα το Λονδίνο παρουσίασε τη δική της πρόταση για την μετατροπή του Range Rover σε δίθυρο - το Adventum SUV Coupé.

Το λονδρέζικο σχεδιαστικό στούντιο που είναι γνωστό για το Tesla Model S Shooting Brake (2018) και την πιο πρόσφατη Ferrari Breadvan Hommage (2019), ανακοίνωσε 100 θέσεις για παραγωγή του ξεχωριστού Range Rover με τις εργασίες για το πρώτο παράδειγμα να έχουν ξεκινήσει ήδη.

Niels van Roij design

To Adventum SUV Coupe θα έχει ένα χειροποίητο αλουμινένιο αμάξωμα και η καμπίνα του θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη με επενδύσεις από εξωτικά υλικά υψηλής ποιότητας. Η έμπνευση για τη δημιουργία του (όπως και για το αντίστοιχο Range Rover SV Coupé ήρθε από την πρώτη γενιά του Range Rover η οποία προσφερόταν σε δίθυρες εκδόσεις από το 1970 μέχρι το 1981.

Όπως δήλωσε ο Niels van Roij, ιδιοκτήτης του σχεδιαστικού οίκου: "Η πρώτη γενιά αυτού του βρετανικού εικονικού μοντέλου παρουσιάστηκε το 1970. Αυτό το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι όπου εκτέθηκε ως ένα εξαιρετικό δείγμα βιομηχανικού σχεδιασμού."

Η μετατροπή που θα διαρκέσει 6 μήνες για κάθε μοντέλο, έχει κόστος £275.000 - £375.000 και όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταθέσουν προκαταβολή £50.000. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube