Διαρροή: Οι εκδόσεις RS και Scout του νέου Škoda Octavia

Διαρροή: Οι εκδόσεις RS και Scout του νέου Škoda Octavia

Φωτογραφίες που ίσως προέρχονται από επίσημα configurator αποκαλύπτουν τη διαφορετική εμφάνιση των δύο εκδόσεων.

Μια σειρά από φωτογραφίες που διέρρευσαν μέσω του Octavia Club forum αποκαλύπτουν το σχεδιασμό των εκδόσεων RS και Scout της τέταρτης γενιάς του Škoda Octavia.

Μόλις χθες η Škoda ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει το νέο Octavia RS στην Έκθεση Γενεύης με ένα teaser από το έμβλημα του μοντέλου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάτω από το καπό της ταχύτερης έκδοσης του Octavia θα βρίσκεται ο 1.4 TSI σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και αυτόματο κιβώτιο DSG 6 σχέσεων. Όπως και στα επαναφορτιζόμενα υβριδικά  VW Golf GTE και Cupra Leon, η συνδυαστική απόδση θα φτάνει τους 245 PS και τα 400 Nm ροπής. Επιπλέον θα υπάρχουν και συμβατικές εκδόσεις Octavia RS με τους 2.0 TSI (245 PS) και 2.0 TDI (200 PS).

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το Octavia RS που θα διατίθεται σε sedan και combi, θα έχει πιο επιθετική εμφάνιση. Το αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, μαύρη γρίλια και μεγαλύτερο σπλίτερ, δίχρωμες ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου, διπλές τραπεζοειδής απολήξεις της εξάτμισης και διακριτική αεροτομή στην ουρά.

Skoda Octavia Scout

Πηγή: Επίσημο: Νέο Škoda Octavia [video]

Εκτός από την σπορ έκδοση, στις φωτογραφίες βλέπουμε και το περιπετειώδες Octavia Scout, το οποίο βασίζεται στο Octavia Combi με τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και τις ποδιές σε απόχρωση αλουμινίου να συνδυάζονται με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 15 mm. Η έκδοση Scout θα συνδυάζεται με μια ποικιλία μοτέρ από τη γκάμα του νέου Škoda Octavia.

Πηγή: Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube