Διαρροή: Το νέο SEAT Leon αποκαλύπτεται

Διαρροή: Το νέο SEAT Leon αποκαλύπτεται

Η τέταρτη γενιά του ισπανικού μικρομεσαίου θα παρουσιαστεί επίσημα στις 28 Ιανουαρίου.

Μόλις μια ημέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα του νέου SEAT Leon, έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο δύο φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το σχεδιασμό του εμπρός και του πίσω μέρους.

Τα μοντέρνα φώτα με γραφικά LED είχαν ήδη αποκαλυφθεί από επίσημα teaser του μοντέλου, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη μάσκα του χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Στο επιθετικό ρύγχος κυριαρχεί η νέα εξάγωνη γρίλια με το έμβλημα της SEAT, ενώ πιο χαμηλά στον προφυλακτήρα βρίσκουμε μια ενιαία εισαγωγή αέρα που φιλοξενεί δύο μακρόστενα φώτα. 

SEAT Leon

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Cupra Leon: Plug-in hybrid με απόδοση 244 PS

Το πίσω μέρος το οποίο επίσης γνωρίζαμε από τα επίσημα teaser, χαρακτηρίζεται από τη μπάρα LED που ενώνει τα φώτα, τους τονισμένους ώμους και την έντονη κλίση του πίσω παρμπρίζ το οποίο σκεπάζεται από μια αεροτομή.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το νέο Leon θα είναι αποκλειστικά πεντάθυρο και θα βασίζεται στην πλατφόρμα των Volkswagen Golf VIII και Škoda Octavia με τα οποίο θα μοιράζεται και τη γκάμα κινητήρων (1.0 TSI, 1.5 TSI και 2.0 TDI). Εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις, το Leon θα αποτελέσει τη βάση για την plug-in hybrid έκδοση Cupra. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε αύριο, στην επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.

Πηγή Φωτογραφιών: cochespias

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube