Νέο SEAT Leon: Αυτό είναι το προφίλ του

Νέο SEAT Leon: Αυτό είναι το προφίλ του

Τέσσερις μόνον ημέρες απομένουν για την ανακάλυψη του νέου Leon, με τη SEAT να μας δίνει το προφίλ του αυτοκινήτου πριν από την τελική αποκάλυψη. Και έχουμε να πούμε ότι δείχνει πολύ πιο σπορ.

Το νέο SEAT Leon αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία… Και λίγα λέμε. Η ισπανική φίρμα βρίσκεται σε φάση ισχυρής ανάπτυξης των πωλήσεών της τελευταίους μήνες στην Ευρώπη, με 17,8% στη χώρα μας για τον Ίβηρα κατασκευαστή. Ακόμη και αν τα SUV φέρουν ανεβαίνουν αλά… SUV στην ευρωπαϊκή κλίμακα των πωλήσεων, η αγορά των κόμπακτ χάτσμπακ παραμένει σημαντική για τους μαζικούς κατασκευαστές.

Το προφίλ του νέου Leon απεικονίζεται μέσω αυτής της φωτογραφίας, η οποία θα πρέπει να είναι μια από τα τελευταία teaser πριν από την επίσημη παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιανουαρίου.

seat leon 2020

Σας υπενθυμίζουμε ότι το νέο Leon θα λανσαριστεί και πάλι σε σούπερ-σπορ έκδοση, αλλά αυτή τη φορά από την Cupra. Στο κατάλογο θα κάνει την εμφάνισή της και μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση, ενώ το 3θυρο Leon SE θα εξαφανιστεί.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει σε κάθε περίπτωση ένα πιο μαζεμένο προφίλ με πιο τραβηγμένες γραμμές και πιο έντονες γωνίες. Στο εσωτερικό, δεν θα υπάρξει μεγάλη έκπληξη, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, καθώς το ταμπλό του Leon θα είναι εμπνευσμένο από αυτό του πρόσφατου Volkswagen Golf.

seat_leon 2020

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube