Νέο SEAT Leon: Πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2020 [video]

Νέο SEAT Leon: Πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2020 [video]

Είναι επίσημο: Η τέταρτη γενιά του Leon θα αποκαλυφθεί στις 28 Ιανουαρίου του 2020 και η SEAT μας δίνει σήμερα μια μικρή πρόγευση του νέου της μικρού οικογενειακού χάτσμπακ.

To περιμέναμε το 2019, αλλά το νέο Leon θα κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο χρόνο. Η SEAT μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία της παρουσίασης: 28 Ιανουαρίου του 2020. Οι Σπανιόλοι έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα ένα σύντομο βίντεο όπου μπορούμε να δούμε ορισμένα στοιχεία της σχεδίασης του νέου κόμπακτ χάτσμπακ τους.

Προς το παρόν, η SEAT τονίζει τις φωτεινές «υπογραφές» του αυτοκινήτου, υπενθυμίζοντας ότι ήταν το πρώτο που προσέφερε εμπρός φανάρια φουλ LED στην κόμπακτ κατηγορία με την τρίτη γενιά του Leon, η οποία λανσαρίστηκε το 2012. Αλλά η ισπανική εταιρεία δεν ανακοινώνει κάποια καινοτομία στην κατηγορία για την τέταρτη γενιά.

seat leon

Το Leon IV θα ποντάρει ιδιαίτερα στην εμφάνισή του, με τα εγκαίνια αυτής της φωτεινής μπαρέτας ανάμεσα στα πίσω φώτα που «ζωντανεύουν» όταν ανοίγεις το αυτοκίνητο. Εμπρός, τα φώτα επίσης θα εξευγενιστούν.

seat leon

Αυτές οι σχεδιαστικές εξελίξεις θα ενισχύσουν τη σπορ πτυχή της σιλουέτας του León, στοιχείο που προσελκύει νεαρότερη πελατεία σε σχέση με τις άλλα μικρά οικογενειακά του Ομίλου Volkswagen. Η SEAT δείχνει επίσης στο video ότι o φωτισμός περιβάλλοντος στην καμπίνα έχει τύχει ιδιαίτερης φροντίδας με ξεχωριστό στοιχείο μια λεπτή φωτεινή λωρίδα που διατρέχει όλο το ταμπλό και εκτείνεται στις πόρτες.

Ραντεβού λοιπόν σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα για να ανακαλύψουμε το νέο Leon, το οποίο θα υιοθετήσει στην γκάμα του και έναν επαναφορτιζόμενο υβριδικό κινητήρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube