Διαρροή για το Volkswagen Passat Variant 2024

Διαρροή για το Volkswagen Passat Variant 2024

Αύριο, 31 Αυγούστου 2023, το Wolfsburg θα αποκαλύψει τη νέα γενιά του Volkswagen Passat που θα υφίσταται μόνο με σε στέισον και όχι πια σε μπερλίνα. Και το νέο Volkswagen Passat Variant μοιάζει, έτσι!

Volkswagen Passat Variant 2024

Πριν από λίγο καιρό, η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε φωτογραφίες από καμουφλαρισμένα ακόμα πρωτότυπα του Volkswagen Passat ένατης γενιάς. 

Και μας έδειξαν το αναμενόμενο. Ότι το νέο Passat θα ήταν στην πραγματικότητα ένα είδος VW Golf VIII σε μεγαλύτερη κλίμακα. Αυτή τη φορά και πριν από την επίσημη αυλαία, αύριο στις 31 Αυγούστου, σας το παρουσιάζουμε το νέα μοντέλο χωρίς το ψυχεδελικό του καμουφλάζ, χάρη στο germancarforum.com.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Volkswagen Passat Variant 2024 αύριο, με το επίσημο λανσάρισμά του

Και εκείνο που δεν αποτελεί έκπληξη και αποδεικνύεται είναι ότι το νέο Passat είναι σύμφωνο με τη σχεδίαση του νέου Tiguan, που και το ίδιο έπεσε θύμα μιας (ψευδούς;) διαρροής την περασμένη εβδομάδα.

Volkswagen Passat Variant 2024 

Δηλαδή βρίσκουμε κι εδώ τη φωτεινή φάσα ανάμεσα στα φανάρια στο πίσω μέρος. Τούτου λεχθέντος, η φωτογραφία δεν λέει αν αυτό συμβαίνει και στο εμπρός μέρος, όπως στο ID.7 -το ηλεκτρικό αντίστοιχο του Passat, κατά κάποιο τρόπο. 

Όπως και να έχει, ο εμπρός προφυλακτήρας έχει πολλές ομοιότητες με αυτόν του μελλοντικού VW Tiguan, αφού κι εδώ βρίσκουμε και τις Air Curtains (κάθετες εισαγωγές αέρα) και στις δύο πλευρές που μεταξύ τους έχουν μια μάσκα από φαρδιές οριζόντιες νικελένιες γραμμές. 

Περισσότερες πληροφορίες αύριο, καθώς και φωτογραφίες του εσωτερικού, που αναμφίβολα θα θυμίζουν αυτό του νέου Škoda Superb που αποκαλύφθηκε επίσημα χτες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube