Διαρροή: Είναι αυτή η νέα BMW M3;

Διαρροή: Είναι αυτή η νέα BMW M3;

Μια φωτογραφία που απεικονίζει το πίσω μέρος μιας σπορ έκδοσης της τριάρας έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο.

Πριν από λίγες ώρες διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία που πιθανότατα μας αποκαλύπτει το πίσω μέρος της επερχόμενης BMW M3 (G80).

Στην εικόνα βλέπουμε ένα μοντέλο προπαραγωγής το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της BMW καθώς διανύουμε την τελική φάση δοκιμών πριν την επίσημη πρεμιέρα. Οι διαφορές με την Σειρά 3 εντοπίζονται στα φουσκωμένα φτερά, τα τονισμένα πλευρικά μαρσπιέ, την διακριτική αεροτομή από ανθρακονήματα και τον ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα που ενσωματώνει διαχύτη βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος και τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Δε γνωρίζουμε αν το αεροδυναμικό πακέτο που βλέπουμε θα εξοπλίζει την "βασική" M3, την έκδοσης Competition ή αποτελεί επιπλέον αξεσουάρ της M Performance.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τη νέα M3 κάνουν λόγο για τον εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα 3,0 λίτρων με απόδοση 480 PS και 510 PS στην έκδοση Competition. Το γερμανικό sports sedan θα διαθέτει σύστημα τετρακίνησης, το οποίο όμως θα δίνει έμφαση στους πίσω τροχούς όπως το αντίστοιχο της BMW M5.

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας BMW M3 είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2020, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube