Διαρροή: Ανανεωμένο KIA Picanto

Διαρροή: Ανανεωμένο KIA Picanto

Το δημοφιλές A-Segment μοντέλο ετοιμάζεται για ένα διακριτικό φρεσκάρισμα.

Το KIA Picanto ετοιμάζεται να δεχθεί ένα ελαφρύ facelift μέσα στο 2021 και φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Korean Car Blog αποκαλύπτουν τις αλλαγές στην εξωτερική του σχεδίαση.

Μπορεί η σημερινή γενιά του Picanto να παρουσιάστηκε το 2017, όμως η KIA θεώρησε πως είναι καλή στιγμή για ένα φρεσκάρισμα, δεδομένου του ότι το 2019 έκανε πρεμιέρα και το συγγενικό Hyundai i10.

Στο εμπρός μέρος οι διαφορές εντοπίζονται στα ανασχεδιασμένα γραφικά LED στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων και το νέο προφυλακτήρα. Αυτός περιλαμβάνει διαφορετική γρίλια "tiger nose" πλαισιωμένη από ματ αλουμίνιο και πιο τετραγωνισμένη κεντρική εισαγωγή αέρα με προβολείς ομίχλης η οποία ενώνεται με τις λεπτότερες πλευρικές εισαγωγές.

Kia Picanto facelift

Πίσω οι αλλαγές είναι λιγότερες και εντοπίζονται στα ελαφρώς πιο γωνιώδη LED φώτα και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με μικρότερες εσοχές και διαχύτη που φιλοξενεί την τραπεζοειδή απόληξη της εξάτμισης.

Κάτω από το καπό αναμένεται να παραμείνουν ο τρικύλινδρος 1,0 λίτρου (ατμοσφαιρικός με 67 PS και υπερτροφοδοτούμενος με 100 PS) και ο τετρακύλινδρος 1,2 λίτρων (84 PS)

Το ανανεωμένο Picanto αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube