Διαρροή: Ανανεωμένη BMW M5

Διαρροή: Ανανεωμένη BMW M5

Δείτε την φρεσκαρισμένη έκδοση της BMW M5 πριν από την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.

Λίγο καιρό μετά από την από την παρουσίαση της ανανεωμένης BMW 5 Series και το teaser για την ανανεωμένη Μ5 που δημοσίευσε στο Instagram ο Markus Flasch, υπεύθυνος της BMW M GmbH, η κορυφαία έκδοση της πεντάρας αποκαλύπτεται χάρη σε νέα εικόνα που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Ανανεωμένη BMW 5 Series [video]

Όπως βλέπουμε, η ανανεωμένη M5 απέκτησε τα νέα και λεπτότερα φώτα με τεχνολογία Laserlight, φαρδύτερη γρίλια και ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Στο αυτοκίνητο της φωτογραφίας που πιθανότατα είναι η έκδοση Competition, η μαύρη απόχρωση σε γρίλια, πλαίσια για τα παράθυρα και τις εισαγωγές αέρα, καθρέφτες, τροχούς και άλλες λεπτομέρειες, δημιουργεί έντονη αντίθεση με το κόκκινο του αμαξώματος.

Κάτω από το καπό του σπορ σεντάν αναμένεται να δούμε μια βελτιωμένη έκδοση του twin-turbo V8 4,4 λίτρων ο οποίος στην απερχόμενη BMW M5 Competition απέδιδε 625 PS και 750 Nm επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,3" και τελική ταχύτητα έως 305 km/h.

Η επίσημη πρεμιέρα της ανανεωμένης M5 αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όταν κυκλοφορήσει στην αγορά - πιθανότατα πριν το τέλος του 2020 - το πολυτελές σεντάν επιδόσεων θα έρθει αντιμέτωπο με την ανανεωμένη Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ που αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα, αλλά και με τα υφιστάμενα Audi RS 6 Avant και RS 7 Sportback.

    Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
     

    Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube