Διαρροή φωτογραφιών του νέου Škoda Fabia Combi

Διαρροή φωτογραφιών του νέου Škoda Fabia Combi

Η νέα έκδοση αμαξώματος θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Παρισιού.

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της στέισον βάγκον έκδοσης του νέου Škoda Fabia διαρρεύσαν στο διαδίκτυο, λίγες μέρες πριν την επίσημή παρουσίασή της στο Διεθνές Σαλόνι του Παρισιού.

Η πρακτικότερη Combi έκδοση της τρίτης γενιάς του σουπερμίνι της Škoda ξεχωρίζει αισθητικά, όπως ήταν αναμενόμενο, από το 5θυρο μοντέλο μόνο στο πίσω μέρος για να επιτευχθεί ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις της νέας γενιάς του μοντέλου εξασφαλίζουν μεγαλύτερους χώρους, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές, με τον χώρο αποσκευών στην συγκεκριμένη περίπτωση να ξεπερνά τα 480 λίτρα της προηγούμενης γενιάς και να φτάνει στα 500+.

Η γκάμα κινητήρων προέρχεται από το 5θυρο μοντέλο και περιλαμβάνει 3κύλινδρους και 4κύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το νέο Škoda Fabia Combi θα αποκτήσουμε μεθαύριο στην έκθεση του Παρισιού, όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα μαζί με την 5θυρη έκδοση του μοντέλου.

[Πηγή: Auto.CZ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube