Διαρροή, νέο Honda Urban SUV παραγωγής

Διαρροή, νέο Honda Urban SUV παραγωγής

Η έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Honda Urban SUV αποκαλύφθηκε μέσω διαρροής φωτογραφιών από το γραφείο έγκρισης τύπου.

Η Honda είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Urban SUV στις αρχές του χρόνου, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου NAIAS στο Detroit, λέγοντας ότι ένα μοντέλο παραγωγής θα προκύψει από αυτό που θα λανσαριστεί στην Ιαπωνία πριν από το τέλος του 2013.

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο λοιπόν είναι αυτό για το οποίο μιλούσε η Honda και το πιο πιθανό είναι να ντεμπουτάρει επίσημα στο Tokyo Motor Show στις 23 Νοεμβρίου.

Προφανώς και σχεδιαστικά το αυτοκίνητο παραγωγής είναι πιο υποτονικό σχεδιαστικά από το πρωτότυπο Urban SUV, αλλά διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές και τη γενικότερη σιλουέτα. Το Urban SUV παραγωγής βασίζεται στην πλατφόρμα Global Compact Series της Honda που χρησιμοποιείται ήδη από το νέο Jazz και το City που πρόκειται κατ’ ουσίαν για ένα Jazz σεντάν για τις αναπτυσσόμενες αγορές.



Η Honda επιβεβαίωσε ότι το νέο crossover της στα μοτέρ θα κάνει χρήση της Earth Dreams Technology και θα διαθέτει αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα –αλά Magic Seat- για πολυχρηστική καμπίνα και αύξηση του χώρου αποσκευών.

Το Urban SUV που θα φτάνει σε μήκος τα 4,3 m, είναι 18 πόντους μεγαλύτερο από το Nissan Juke, για να μιλήσουμε με όρους crossover πόλης, οπότε θα ανταγωνίζεται και αυτοκίνητα της αμέσως επόμενης κατηγορίας, όπως το Nissan Qashqai για παράδειγμα.

[Πηγή jokeforblog.blogspot.fi μέσω WorldCarFans]



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube