Dacia Jogger: Έτσι θα ονομάζεται το 7θέσιο crossover των Ρουμάνων [video]

Dacia Jogger: Έτσι θα ονομάζεται το 7θέσιο crossover των Ρουμάνων [video]

Πιθανότατα Lodgy και Logan MCV αντικαθίστανται από το νέο Jogger. Η γκάμα της Dacia ανανεώνεται με ένα 5/7θέσιο οικογενειακό που θα εγκαινιάσει την υβριδική τεχνολογία για τη φόρμα.

Dacia Jogger

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, η Dacia θα παρουσιάσει το νέο της οικογενειακό μοντέλο, με πέντε και επτά θέσεις, στο κοινό. Ένα crossover που θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά από τις 3 Σεπτεμβρίου. Περιμένοντας τις πρώτες επίσημες πληροφορίες, γνωρίζουμε ήδη το όνομά του: Dacia Jogger.

Ένα όνομα που είναι εύκολο να το θυμάται κάποιος, «αντιπροσωπεύοντας την αθλητικότητα, τη Φύση και τη θετική ενέργεια», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Dacia, η οποία τοποθετεί το Jogger «ως ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που ταιριάζει απόλυτα σε υπαίθριες δραστηριότητες». Το Dacia Jogger αποκαλύπτει τη νέα ταυτότητα της φίρμας, κυρίως με τον λογότυπο που εγκαινιάστηκε από το πρωτότυπο Dacia Bigster.

Είναι επομένως ένα οικογενειακό μοντέλο που θα ολοκληρώσει την γκάμα των ρουμανικής εταιρείας με εσωτερική διάταξη για πέντε ή επτά θέσεις ανάλογα με την έκδοση. Οι πρώτες εικόνες-teaser που συνοδεύουν αυτήν την ανακοίνωση αποκαλύπτουν μια σιλουέτα crossover που είναι αρκετά παρόμοια με αυτή ενός στέισον. Κάτι που έρχεται να αναπληρώσει το κενό που άφησε η κατάργηση του Logan MCV.

Το σύντομο βίντεο του Dacia Jogger μας δείχνει με κάπως κρυπτικό τρόπο μια άποψη του νέου crossover, αλλά ξεκάθαρα τα ελαφρά «κοψίματα» στο πίσω παράθυρο, παρόμοια με αυτά του Matra Rancho ή του Škoda Roomster και τις έξυπνα πτυσσόμενες ράγες οροφής, ήδη πολύ δημοφιλείς από το νέο Dacia Sandero Stepway. Για να μάθετε όμως περισσότερα θα χρειαστεί να κάνετε τρεις τέσσερις ημέρες υπομονή…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube