Νέο Dacia Logan MCV Stepway

Νέο Dacia Logan MCV Stepway

Η οικογένεια μοντέλων Stepway της Dacia εμπλουτίζεται με ένα τέταρτο μέλος.

Η Dacia παρουσίασε τα ανανεωμένα Sandero και Logan πριν μερικούς μήνες και σήμερα μας αποκάλυψε τη νέα Stepway έκδοση του πρακτικού Logan MCV με τα 573 lt χώρου αποσκευών.

Το νέο Logan MCV Stepway διαθέτει νέα ανάρτηση που του αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 50 mm, φτάνοντας την συνολική απόσταση από το έδαφος στα 174 mm, μαύρα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω, προβολείς ομίχλης και φώτα ημέρας τύπου LED.

Οι εκδόσεις λανσαρίσματος του νέου πρακτικού crossover θα προσφέρονται σε δύο χρώματα, το Azurite blue και το Mink, και θα διαθέτουν ζάντες αλουμινίου 16”. Ο εξοπλισμός της νέας έκδοσης θα περιλαμβάνει ακόμα κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος στον πίσω προφυλακτήρα, Hill Start Assist κ.α. Στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού συναντάμε ακόμα το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με την έγχρωμη οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας και cruise control με περιοριστή ταχύτητας.

Η γκάμα κινητήρων διαθέτει μία έκδοση βενζίνης με τον 3κύλινδρο 0.9 TCe των 90 ίππων (115 g/km CO2) και μία έκδοση πετρελαίου με τον 4κύλινδρο 1.5 dCi των 90 ίππων (100 g/km CO2). Και οι δύο εκδόσεις κινητήρα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Η νέα crossover έκδοση του Logan MCV θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης και αναμένεται να έχει ελαφρώς υψηλότερη τιμή από το αντίστοιχο Sandero.

[Πηγή: Dacia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube