Bugatti: Με κινητήρα εσωτερικής καύσης ο αντικαταστάτης της Chiron

Bugatti: Με κινητήρα εσωτερικής καύσης ο αντικαταστάτης της Chiron

Το hypercar που θα διαδεχθεί την Bugatti Chiron θα παρουσιαστεί το 2024 και θα έχει αρκετές καινοτομίες και κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Bugatti Rimac

Τον περασμένο Αύγουστο στην εκδήλωση Monterey Car Week, o CEO της Bugatti Rimac, Mate Rimac είχε δηλώσει πως η εταιρία σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα ολοκαίνουργιο hypercar το οποίο θα κάνει ντεμπούτο το 2024 και θα είναι ο διάδοχος της Chiron.

Τώρα, ο ισχυρός άνδρας της νεοσύστηατης Bugatti Rimac LLC επιστρέφει στο προσκήνιο δίνοντας μας πληροφορίας γύρω από το νέο υπεραυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, ανέφερε ότι υπάρχει ακόμη μέλλον για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Προσθέτωντας ότι το νέο δημιούργημα της Bugatti θα έχει καινοτομίες τις οποίες δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε αυτοκίνητο παραγωγής.

Bugatti Rimac

Αν και ο Rimac βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Nevera, του ηλεκτρικού υπεραυτοκινήτου με 1.914 PS, δηλώνει λάτρης των θερμικών μοτέρ. «Ασκώ πίεση για να διατηρήσω τον θερμικό κινητήρα» συμπλήρωσε.

Θα καταφέρει άραγε να κρατηθεί εν ζωή ο θηριώθης W16 που βρέθηκε στην καρδιά των Chiron και Veyron; Αυτό θα απαντηθεί στο μέλλον. 

Ωστόσο, εάν το επόμενο μοντέλο της Bugatti εξοπλίζεται με θερμικό μοτέρ δεν σημαίνει ότι η γαλλική φίρμα θα μπορέσει να αποφύγει τον εξηλεκτρισμό. Είναι πολύ πιθανό ο κινητήρας βενζίνης να αποτελέσει μέρος ενός υβριδικού συνόλου που θα κινεί το hypercar.

Bugatti Rimac

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι ο ιδιοφυής Κροάτης δείχνει απόλυτο σεβασμό στην Βugatti και την ιστορία της, μη σκοπεύοντας να ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο και να τοποθετήσει απλά τον λογότυπο του γάλλου κατασκευαστή σε ένα Nevera.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube