Αυτονομία 1.000 km για το νέο Ford Kuga Hybrid [video]

Αυτονομία 1.000 km για το νέο Ford Kuga Hybrid [video]

Με τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που συνδυάζεται με έναν ηλεκτρικό κινητήρα και μια μπαταρία 1,1 kWh.

H Ford ξεκινά στη Βαλένθια της Ισπανίας την παραγωγή του νέου Kuga Hybrid που έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα του μοντέλου, δίπλα στα Kuga Plug-In Hybrid και EcoBlue Hybrid.

To αυτοκίνητο κινείται από έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που συνδυάζεται με έναν ηλεκτρικό κινητήρα και μια μπαταρία 1,1 kWh 60 στοιχείων, προσφέροντας συνολική ισχύ 190 PS που του χαρίζει επιδόσεις της τάξης των 9,1" για το 0-100 km/h. Η κίνηση μεταδίσεται μέσω του CVT κιβωτίου της Ford το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με τον συγκεκριμένο κινητήρα. 

Η Ford μιλά για μια μέση κατανάλωση (κατά WLTP) της τάξης των 5,4 l/100 km που σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 54 λίτρων, δίνει στο αυτοκίνητο μια αυτονομία 1.000 χιλιομέτρων. Την ίδια στιγμή οι εκπομπές CO2 είναι 125 g/km. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Ford Kuga 1.5 EcoBoost [video]

Το Kuga Hybrid είναι επίσης το πρώτο ηλεκτρικό Kuga που προσφέρεται με ένα προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης, αν και η επιλογή AWD θα είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ford Kuga: Πλούσια γκάμα κινητήρων για όλα τα γούστα [video]

Η Ford θα προσφέρει το Kuga Hybrid σε εκδόσεις εξοπλισμού ST Line Edition, ST Line X Edition και Vignale. Όλα τα μοντέλα θα συνοδεύονται από το FordPass Connect, προσφέροντας ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και υπηρεσίες μέσω της εφαρμογής FordPass για smartphones όπως κλείδωμα/ξεκλείδωμα πόρτας, εκκίνηση του κινητήρα εξ απόστάσεως και Vehicle Locator.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Ford Kuga 1.5 EcoBlue

Το σύστημα ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford με οθόνη αφής οκτώ ιντσών είναι προαιρετικό, όπως και ένα premium σύστημα ήχου B&O. Η γκάμα των συστημάτων υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνει το Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed ​​Sign Recognition, Lane Centering, Active Park Assist και το νέο Lane-Keeping System with Blind Spot Assist.  
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube