Αυτό είναι το νέο πρόσωπο των μοντέλων της smart

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο των μοντέλων της smart

Φρεσκαρισμένη εμφάνιση για τα ηλεκτρικά EQ Fortwo και EQ Forfour.

Όπως είχαμε γράψει στις αρχές Αυγούστου, η smart ετοιμάζεται να παρουσιάσει την ανανεωμένη γκάμα της στην Έκθεση Φρανκφούρτης, η οποία αποτελείται από τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα EQ Fortwo και EQ Forfour. Σήμερα η εταιρεία δημοσίευσε μερικά επίσημα σκίτσα που αποκαλύπτουν τη σχεδιαστική κατεύθυνση των νέων μοντέλων που σηματοδοτούν τη μετάβαση στη νέα ηλεκτρική εποχή της.

smart

Όπως βλέπουμε από τα σκίτσα, το εμπρός μέρος και των δύο smart θα είναι εντελώς νέο. Ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας ενσωματώνει μια χαμηλά τοποθετημένη διάτρητη γρίλια, στρογγυλά προβολάκια και πλευρικές εισαγωγές αέρα. Τα φωτιστικά σώματα διατηρούν το χαρακτηριστικό σχήμα τους όμως έχουν νέα και πιο σύγχρονα γραφικά LED στο εσωτερικό τους. Το καπό έχει γίνει πιο αεροδυναμικό ενώ και τα πίσω φώτα αναμένεται να είναι καινούρια.

Οι σημερινές ηλεκτρικές εκδόσεις των Fortwo και Forfour έχουν ηλεκτροκινητήρα 80 PS και μπαταρία 17,6 kWh όμως τα ανανεωμένα μοντέλα φημολογείται πως θα αποκτήσουν μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας που θα αυξήσουν την αυτονομία σε πάνω από 200 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση (έναντι 160 km του σημερινού fortwo EQ). 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: urbanshadow: Η τελευταία έκδοση των βενζινοκίνητων smart

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube