urbanshadow: Η τελευταία έκδοση των βενζινοκίνητων smart

urbanshadow: Η τελευταία έκδοση των βενζινοκίνητων smart

Η smart αποχαιρετά τους κινητήρες εσωτερικής καύσης καθώς ετοιμάζεται και πλήρη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Η smart παρουσίασε την urbanshadow - την τελευταία έκδοση με κινητήρα βενζίνης για τα fortwo, fortwo cabrio και forfour, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας.

Το 2020, η smart θα γίνει η πρώτη μάρκα που θα ολοκληρώσει τη μετάβαση από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης σε ηλεκτροκίνηση για όλα τα μοντέλα της. Η ειδική έκδοση urbanshadow για όλη τη γκάμα της, έρχεται για να αποχαιρετίσει την εποχή της συμβατικής βενζινοκίνησης που ξεκίνησε το 1998 και θα τελειώσει φέτος.

Smart

Εξωτερικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από τον εμπρός προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη σε στυλ Brabus, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 16", τα φώτα ημέρας LED και την σπορ ανάρτηση που έχει χαμηλώσει κατά -10mm (πακέτο Sleek Style).

Προαιρετικά διατίθεται και πανοραμική γυάλινη οροφή στα fortwo και forfour ενώ η υφασμάτινη οροφή του fortwo cabrio διατίθεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδυάσουν είτε μαύρο κλωβό ασφαλείας με αμάξωμα σε όλα τα χρώματα, είτε ασημί κλωβό ασφαλείας με γκρι, λευκό ή μαύρο αμάξωμα, είτε ενιαία απόχρωση λευκού, μαύρου, ασημί ή γκρι.

Smart

Στο εσωτερικό βρίσκουμε σπορ τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με paddles αλλαγής σχέσεων, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, ατμοσφαιρικό φωτισμό, κεντρικό υποβραχιόνιο και πρόσθετο όργανο με ρολόι και στροφόμετρο.

Στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 7", bluetooth, Mirror-Link και δορυφορική πλοήγηση. Επιπλέον, στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα Active Brake Assist, αυτόματο σύστημα κλιματισμού και αισθητήρας βροχής και φωτός.

Smart

Από πλευράς κινητήρων, η γκάμα urbanshadow προσφέρεται είτε με τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999cc με απόδοση 71 PS, ή τον 3κύλινδρο τούρμπο 898 cc με απόδοση 90 PS. Και οι δύο συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο twinamic 6 σχέσεων.

Με την αγορά ενός smart urbanshadow παρέχεται δωρεάν και το συμβόλαιο συντήρησης compact διάρκειας τριών ετών (ή 60.000 km) που περιλαμβάνει τις εργασίες, τα ανταλλακτικά και τα λειτουργικά υγρά για την τακτική συντήρηση του οχήματος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube