Αυτό είναι το ανανεωμένο Toyota Yaris

Αυτό είναι το ανανεωμένο Toyota Yaris

Διαρροή φωτογραφιών από μπροσούρα για το ανανεωμένο Yaris.

Η Toyota ετοιμάζει εδώ και αρκετούς μήνες την ανανεωμένη έκδοση του σουπερμίνι Yaris, ενόψει της φετινής αποκάλυψής του.

Οι σκαναρισμένες φωτογραφίες που βλέπετε είναι από ασιατική μπροσούρα και μας παρουσιάζουν την ανανεωμένη έκδοση του Toyota Vitz, ονομασία που χρησιμοποιεί σε αρκετές χώρες της Ασίας το ιαπωνικό σουπερμίνι.

Η εμφάνιση του ανανεωμένου Yaris έχει επηρεαστεί αρκετά από το πρωτότυπο Yaris Hybrid-R, με τις μεγαλύτερες αλλαγές να εντοπίζονται στο μπροστινό μέρος με τον επιθετικότερο προφυλακτήρα με την μεγάλη εισαγωγή αέρα και τα ελαφρώς διαφοροποιημένα φώτα σε μαύρο πλαίσιο. Την εικόνα του ανανεωμένου Yaris ολοκληρώνει ο πίσω προφυλακτήρας και τα φώτα με τις μικρές σχεδιαστικές αλλαγές, καθώς και οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.

Τέλος, οι ασιατικές μπροσούρες απεικονίζουν και μια σπορ έκδοση RS με διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, προβολείς ομίχλης, σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου και αλλαγές στο εσωτερικό, η οποία όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα διατεθεί και στην ευρωπαϊκή αγορά.

[Πηγή: Jokeforblog.blogspot.fi via Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube