Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Το μικρό στιλάτο station wagon της Mercedes-Benz πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές, στην κορυφαία εκδοχή CLA45 AMG.

Η Mercedes-Benz CLA45 AMG Shooting Brake των φωτογραφιών έχει καμουφλαρισμένο πίσω μέρος, όμως η γραμμή της οροφής και η διαμόρφωση του πίσω παρμπρίζ είναι παραπάνω από εμφανείς.

Η Mercedes-Benz CLA πρόκειται να αποκτήσει έκδοση Shooting Brake στα πρότυπα της μεγαλύτερης CLS. Θα είναι η τέταρτη εκδοχή αμαξώματος για την πλατφόρμα MFA της γερμανικής φίρμας μετά τις A-Class, CLA-Class και GLA-Class. Και θα διατίθεται και αυτή σε έκδοση CLA45 AMG, η οποία φαίνεται στις φωτογραφίες.



Η οροφή του νέου μοντέλου χαμηλώνει αισθητά στο πίσω μέρος, όπως και στη CLS Shooting Brake, ενώ τα πίσω φανάρια έχουν μεταφερθεί αυτούσια από τη CLA-Class, όπως άλλωστε και τα εμπρός φώτα και τα νεύρα του καπό. Στις φωτογραφίες φαίνεται η κορυφαία έκδοση CLA45 AMG, οπότε οι προφυλακτήρες και οι μεγάλες ζάντες κάνουν το σύνολο ακόμα πιο δυναμικό.



Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η CLA Shooting Brake θα διατίθεται με όλους τους κινητήρες της τετράπορτης CLA. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε βασική έκδοση βενζίνης τη CLA180 με τον 1.600άρη turbo των 122 PS, και πιο προσιτή πετρελαιοκίνητη τη CLA180 CDI των 109 PS. Στην κορυφή της γκάμας θα υπάρχει φυσικά η εικονιζόμενη CLA45 AMG Shooting Brake, με 2λιτρο turbo 360 PS και τετρακίνηση.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube