Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νέα μόστρα του Jeep Cherokee 2019

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νέα μόστρα του Jeep Cherokee 2019

Η Jeep έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ανανεωμένου Cherokee 2019, πριν από το ντεμπούτο του στο Detroit, αποκαλύπτοντας το ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες, νωρίτερα εφέτος, μας είχαν δώσει ξεκάθαρα το στίγμα ότι το φρεσκαρισμένο Jeep Cherokee 2019 θα είχε νέα «μουσούδα» και ενοποιημένα εμπρός φανάρια.

Και έρχεται σήμερα η Fiat Chrysler Automobiles να επιβεβαιώσει αυτό που «υποπτευόμαστε» βλέποντας φωτογραφίες scoop. Επίσημη αποκάλυψη που δεν συνοδεύτηκε από άλλες πληροφορίες. Οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, οπότε και το αυτοκίνητο θα ντεμπουτάρει στο North American International Auto Show 2018 στο Detroit.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Jeep Compass 2.0 MultiJet 140 PS AWD Auto

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Jeep αποκαλύπτουν επίσης δύο διαφορετικές αισθητικές προσεγγίσεις για το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Το κόκκινο Cherokee πιθανότατα πρόκειται για ένα κορυφαίας έκδοσης Trailhawk, καθώς διαθέτει φώτα ομίχλης ψηλά τοποθετημένα, κότσες της ρυμούλκησης που εξέχουν από τον προφυλακτήρα, ενώ φαίνεται να κάθεται και ψηλότερα από το έδαφος, στοιχεία αναμφίβολα ενός πιο ικανού off roader. Αντίθετα, το ασημί Cherokee διαθέτει πιο συμβατική «μουσούδα» και χωρίς εξέχοντες δακτυλίους.



Η ενοποίηση των φαναριών εμπρός σε σχέση με τα ξεχωριστά «σχιστομάτικα» του τωρινού μοντέλου προσεγγίζουν με μεγαλύτερη πιστότητα την εταιρική οικογενειακή ταυτότητα της Jeep, κοντινή σε αυτή της δεύτερης γενιάς του Compass και αυτή του Grand Cherokee.

Οι αλλαγές είναι λιγότερο εμφανείς στο πίσω μέρος. Για παράδειγμα, τα νέα πίσω φανάρια διαθέτουν πορτοκαλί τμήμα που περιγράφει το κατώτερο κομμάτι τους, ενώ ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας διαθέτει μεγαλύτερο τμήμα μεταλλικής διακόσμησης.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι ακόμα πιο περιορισμένες. Η διάταξη και η σχεδίαση στην καμπίνα είναι σχεδόν απαράλλαχτες, αλλά υπάρχει περισσότερη μεταλλική διακόσμηση που δίνει πιο εξεζητημένο look.

Το teasing της Jeep, όπως είπαμε, δεν λέει τίποτα περισσότερο από τα προφανή που συμπεραίνει κάποιος βλέποντας τις φωτογραφίες. Ωστόσο, με την παρατήρησή της ότι το νέο Cherokee «έχει ακόμη περισσότερες αποδοτικές επιλογές στα μηχανικά σύνολά του», αφήνει να εννοηθεί ότι στην γκάμα θα προστεθούν νέος ή νέοι κινητήρες. Το πιθανότερο λοιπόν, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι να έρθει να προστεθεί ο νέος δίλιτρος 4κύλινδρος τούρμπο που γνωρίζουμε ήδη από το νέο Jeep Wrangler 2018.

[Πηγή Jeep]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube