Ανανέωση για τις 6κύλινδρες Mercedes-AMG GT 4-door Coupé

Ανανέωση για τις 6κύλινδρες Mercedes-AMG GT 4-door Coupé

Η Mercedes-AMG ανανέωσε τις 6κύλινδρες GT 43 και GT 53 4-door Coupé δίνοντας τους μεταξύ άλλων στιλιστικές πινελιές από την ισχυρότερη GT 63 4-door Coupé.

Ο Mercedes-AMG προχώρησε σε αναβαθμίσεις για τις 6κύλινδρες εκδόσεις του 4θυρου κουπέ της. 

Έτσι, εξωτερικά οι GT 43 και GT 53 4-door Coupé απέκτησαν μια ανασχεδιασμένη μάσκα με έντονες επιρροές από εκείνη που συναντάμε στην ισχυρότερη GT 63 4-door Coupé.

Mercedes-AMG GT 4-door Coupé

Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το V8 Styling Package που διακοσμεί τα μοντέλα με ακόμη πιο επιθετικές πινελιές εμπνευσμένες από την AMG GT Black Series, όπως φαρδύτερη εισαγωγή αέρα εμπρός και διαχύτη στο πίσω μέρος. Επίσης, στην χρωματική παλέτα προστέθηκε η απόχρωση Opalite white metallic.

Την ίδια στιγμή, ο στάνταρ εξοπλισμός είναι πλουσιότερος και περιλαμβάνει πλέον ηλεκτρική ηλιοροφή, ασύρματη φόρτιση κινητού για τους πίσω επιβάτες και το τελευταίο λογισμικό MBUX για το infotainment.

Mercedes-AMG GT 4-door Coupé

Kάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές. Στην GT 43 4-door Coupé το 3λιτρο μοτέρ αποδίδει 367 ίππους και 500 Nm ροπής, επιταχύνοντας την από στάση στα 100 km/h σε 4,9", ενώ η GT 53 4-door Coupé έχει ισχύ 435 PS, ροπή 520 Nm και ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε 4,5".

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube