Ανανέωση για το Range Rover Evoque

Ανανέωση για το Range Rover Evoque

Με μικρής έκτασης αλλαγές που αφορούν το αισθητικό, το τεχνολογικό επίπεδο αλλά και τον εξοπλισμό του, θα συνεχίσει την πορεία του στην αγορά το Range Rover Evoque.

Το Range Rover Evoque, το δημοφιλές premium compact SUV της Jaguar Land Rover που βρίσκεται στην 2η γενιά του από το 2018, ανανεώνεται για άλλη μια φορά συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία στην αγορά.

Οι αλλαγές είναι μικρής έκτασης σε σχέση με το μοντέλο του 2023, όμως αναβαθμίζουν συνολικά το Evoque διατηρώντας έντονο το αγοραστικό ενδιαφέρον του κοινού.

Range Rover Evoque facelift 2024

Αισθητικά, το Evoque ξεχωρίζει από την ανασχεδιασμένη εμπρός μάσκα που ακολουθεί τo μοτίβο και τη σχεδίαση των νεότερων και μεγαλύτερων μοντέλων της Jaguar Land Rover, με τα λεπτά ορθογώνια αντί πλέγματος.

Τα φώτα του ανανεωμένου Evoque φαίνονται και είναι ίδια σχεδιαστικά με αυτά του προηγούμενου μοντέλου, έχουν όμως ενισχυμένη απόδοση και νέα τεχνολογία LED με την ονομασία LED Pixel 1.

Συγκεκριμένα διαθέτουν τον τριπλάσιο αριθμό σε LED στοιχεία σε σχέση με τα προηγούμενα, ενώ το κάθε σώμα ελέγχεται αυτόνομα από μια μονάδα για τη δέσμη και την ποσότητα φωτός που προσφέρει.

Range Rover Evoque facelift 2024

Οι ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου που φτάνουν έως τις 21” και ο εμπλουτισμός των χρωμάτων με 4 νέες επιλογές, συμπληρώνουν τις αλλαγές στο εξωτερικό του Range Rover Evoque.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Evoque έχουμε μια συνολική αναβάθμιση στον διάκοσμο που οφείλεται αρχικά στην νέα κυρτή οθόνη των 11,4” καθώς και στην αφαίρεση των διακοπτών από το ταμπλό, αναδεικνύοντας την premium εικόνα του συνολικά.

Range Rover Evoque facelift 2024

Το σύστημα infotainmet Pivi Pro 2 είναι νέο και μέσα στις πολλές εφαρμογές και τις δυνατότητές του ξεχωρίζει το νέο σύστημα τρισδιάστατης περιφερειακής απεικόνισης του αυτοκινήτου που γίνεται από κάμερες, με την JLR να αναφέρει πως είναι το κορυφαίο του είδους. 

Το νέο Range Rover Evoque του οποίου οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, είναι διαθέσιμο με την ίδια γκάμα κινητήρων που ξεκινά από τους 160 PS του κινητήρα των 1.5 lt με ήπια υβριδική τεχνολογία και φτάνει έως τους 309 PS της Plug-in Hybrid έκδοσης, ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τέσσερα με εκδόσεις S, Dynamic SE, Dynamic HSE και Autobiography. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube