Ανανεωμένο DS 7. Σκέτο! Χωρίς «Crossback»!

Ανανεωμένο DS 7. Σκέτο! Χωρίς «Crossback»!

Η DS Automobiles πρόκειται να αποκαλύψει την ανανεωμένη έκδοση του DS 7. Εκτός από το ασαφές teaser, επισημοποίησε και το νέο όνομα του best-seller της. Από εδώ και πέρα, θα το λέμε σκέτο «DS 7».

DS 7 MY2022 teaser

Δεν πρόκειται για μυστικό... Το DS7 Crossback που λανσαρίστηκε το 2018, πρόκειται να ανανεωθεί. Τον Απρίλιο, οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο web επέτρεψαν να ανακαλύψουμε κάποιες λεπτομέρειες του μελλοντικού γαλλικού SUV. Τώρα η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του κατασκευαστή να αποκαλύψει περισσότερα πράγματα.

Η επίσημη διαδικτυακή παρουσίαση του ανανεωμένου DS 7 θα γίνει τη προσεχή Δευτέρα, 27 Ιουνίου, στις 13:00.

DS 7

Στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της, η DS Automobiles ανακοινώνει την άφιξη του DS 7… Και όχι πλέον του DS 7 Crossback! Ο κατασκευαστής φαίνεται να θέλει να απλοποιήσει τα ονόματα των «σκληροτράχηλων» μοντέλων του. Επομένως, η ίδια μοίρα θα μπορούσε να επιφυλάσσεται και για το μελλοντικό DS 3 Crossback – που είδαμε επίσης πρόσφατα σε κατασκοπευτικές λήψεις. 

DS 7 MY2022 scooped

Όσο για το ανανεωμένο DS 7, αναμένουμε να επιβεβαιωθεί και ο χρόνος λανσαρίσματός του που πιθανότατα θα γίνει στο τέλος του έτους. «Το νέο DS 7 θα σας σαγηνεύσει με τις κομψές και δυναμικές γραμμές του», ανακοινώνει η DS Automobiles, η οποία προσκαλεί τους χρήστες του διαδικτύου να ανακαλύψουν το μοντέλο από τις 27 Ιουνίου στη 13:00.

Από ό,τι γνωρίζουμε, το γαλλικό premium SUV θα υποστεί μια ελαφριά μεταμόρφωση εν αναμονή της άφιξης της 100% ηλεκτρικής δεύτερης γενιάς το 2025. Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν την εξαφάνιση των φαναριών με περιστρεφόμενες μονάδες στις 180° και την άφιξη περισσότερων κάθετων φώτων ημέρας LED όπως στο DS 4. Στο πίσω μέρος, η πόρτα του χώρου αποσκευών φαίνεται επανασχεδιασμένη με ένα βαθύτερο υπόσκαφο τμήμα ανάμεσα στα φώτα. Όσο για το εσωτερικό δεν φαίνεται να υπάρχει ανασχεδιασμός άξιος μνείας.

DS 7 MY2022 scooped

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube