Alfa Romeo Giulia GTA: Το τελευταίο teaser πριν από την πρεμιέρα

Alfa Romeo Giulia GTA: Το τελευταίο teaser πριν από την πρεμιέρα

Σήμερα στις 17:30 η αποκάλυψη της εκρηκτικής Ιταλίδας.

Μετά από τα επίσημα teaser των τελευταίων ημερών που αναφέρονταν σε διάφορα χαρακτηριστικά της GTA Coupe (1965-1971) και έκαναν λόγο για επιστροφή ενός θρύλου, η Alfa Romeo ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα του νέου της μοντέλου θα γίνει σήμερα, Κ.Δευτέρα στις 17.30 ώρα Ελλάδος. Η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Έκθεση Γενεύης που θα άνοιγε αύριο για τους δημοσιογράφους, όμως μετά από τη ματαίωση της έκθεσης λόγω Κορωνοϊού η εταιρεία επέλεξε τη λύση του livestreaming μέσω διαδικτύου.

Η λιτή ανακοίνωση της ιταλικής φίρμας αναφέρει: «Η Alfa Romeo ταράζει τα νερά στον χώρο της αυτοκίνησης: Ένας θρύλος επιστρέφει. Η Alfa Romeo σας περιμένει στις 4:30 μ.μ. CET την Δευτέρα, 2 Μαρτίου.»

Η εικόνα που συνοδεύει την πρόσκληση απεικονίζει τον εμπρός προφυλακτήρα της ισχυρότερης και ελαφρύτερης έκδοση της Giulia που θα φέρει το εμβληματικό πρόθεμα GTA (Gran Tourismo Allegerita). Όπως βλέπουμε, το νέο ανθρακονημάτινο σπλίτερ ανεβαίνει στις μεγάλες εισαγωγές αέρα και καταλήγει σε πτερύγια στις άκρες του προφυλακτήρα. Η έκδοση GTA θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας, πάνω από την Quadrifoglio, ενώ ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόδοση 620 PS από το γνωστό twin-turbo κινητήρα V6 2,9 λίτρων, (+110 PS σε σύγκριση με την Quadrifoglio) και χαμηλότερο βάρος κατά 20 kg.

Θα επιστρέψουμε με περισσότερες (και επίσημες) πληροφορίες σήμερα το απόγευμα!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube