Ακούστε την εξάτμιση του Hyundai i20 N

Ακούστε την εξάτμιση του Hyundai i20 N

Νέα teaser για το Hyundai i20 N που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία B-Segment των Hot Hatch.

Η Hyundai δημοσίευσε δύο εικόνες teaser και ένα ηχητικό κλιπ από το επερχόμενο i20 N, δηλαδή την καυτή έκδοση επιδόσεων του σουπερμίνι με τις περιποιήσεις του τμήματος N Performance. Ακούστε την εξάτμιση του Hyundai i20 N εδώ.

Όπως βλέπουμε από τις νέες εικόνες teaser, το μοντέλο που είναι εμπνευσμένο από το i20 WRC θα φορά ζάντες 18" σε γκρι ματ απόχρωση που κρύβουν πίσω τους μεγαλύτερα φρένα με κόκκινες δαγκάνες. Το αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα εμπρός με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, αεροδυναμικές προεκτάσεις με κόκκινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, διαχύτη, διπλές απολήξεις της εξάτμισης και μια μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Hyundai i20 N Line [video]

Για το αμάξωμα επιλέχθηκε η απόχρωση Performance Blue που διατίεθται αποκλειστικά σε μοντέλα N, σε συνδυασμό με οροφή Phantom Black και κόκκινες πινελιές.

Hyundai i20 N

Η κορυφαία έκδοση του σουπερμίνι θα εξοπλίζεται με σπορ ανάρτηση, ισχυρότερα φρένα και υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λίτρων που θα αποδίδει κοντά στους 200 PS. Στόχος της Hyundai είναι να ανταγωνιστεί επάξια εδραιωμένα μοντέλα της αγοράς όπως τα Ford Fiesta ST και Volkswagen Polo GTI, εκμεταλλευόμενη την απουσία των Renault Clio RS και Peugeot 208 GTi που σταμάτησαν στις προηγούμενες γενιές τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟMH Επίσημο: Νέο Hyundai i20 [video]

Περισσότερα για το Hyundai i20 N θα μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς πλησιάζουμε προς την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.

[Πηγή: Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube