Mercedes-Benz: Αυτή είναι η οθόνη αφής της νέας S-Class

Mercedes-Benz: Αυτή είναι η οθόνη αφής της νέας S-Class

Η νέα γενιά Mercedes-Benz S-Class θα εισάγει τη νέα γενιά του συστήματος MBUX.

Εικόνες από το εξωτερικό αλλά και από την καμπίνα της πολυαναμενόμενης νέας γενιάς S-Class (W223) έχουν διαρρεύσει αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού της, όμως η Mercedes-Benz συνεχίζει την εκστρατεία teaser για τη ναυαρχίδα της με μια νέα εικόνα που αποκαλύπτει τη νέα οθόνη του συστήματος MBUX μαζί με τη μάσκα που είχαμε δει σε παλαιότερο teaser.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διαρροή: Νέα Mercedes-Benz S-Class

H πλήρης παρουσίαση της νέας γενιάς του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο, 8 Ιουλίου,  στις 12.30 το μεσημέρι. Όπως ήταν αναμενόμενο, το αναβαθμισμένο MBUX θα κάνει πρεμιέρα στη νέα S-Class (W223), η οποία όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Mercedes-Benz, Ola Källenius, θα είναι μια "βιτρίνα τεχνολογίας".

Όπως έχουμε δει από φωτογραφίες, το εσωτερικό της λιμουζίνας θα έχει εντελώς διαφορετική διάταξη, εγκαταλείποντας το ενιαίο πάνελ με τις δύο οθόνες που εισήγαγε η προηγούμενη S-Class και έκτοτε έχει υιοθετηθεί από όλα τα μοντέλα της γκάμας της Mercedes-Benz. Αντίθετα, η νέα S-Class θα έχει ένα μεγάλης διαμέτρου ψηφιακό πίνακα οργάνων με εξελιγμένο heads-up display επαυξημένης πραγματικότητας, και μια έντονα κεκλιμένη κονσόλα με οθόνη αφής σε οριζόντια διάταξη. Από το teaser μπορούμε να διακρίνουμε τα ανασχεδιασμένα γραφικά που διατηρούν το χαρακτηριστικό μπλε φόντο, navigation, χειριστήρια αφής για τον κλιματισμό, καθώς και εικονίδια μενού για το τηλέφωνο και το ραδιόφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mercedes-Benz: Προσβλέπει σε μεγάλα κέρδη από το MBUX

Περισσότερα για την S-Class και τις τεχνολογίες της θα γνωρίζουμε μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube