Η Mercedes-Benz S-Class αποκαλύπτεται

Η Mercedes-Benz S-Class αποκαλύπτεται

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία που παρουσιάζει το εμπρός μέρος της επερχόμενης Mercedes-Benz S-Class χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Μπορεί φωτογραφίες της νέα γενιά της S-Class (W223) να έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο, όμως η Mercedes-Benz συνεχίζει ακάθεκτη την εκστρατεία teaser για τη ναυαρχίδα της, δημοσιεύοντας σήμερα μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία του εμπρός μέρους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαρροή: Νέα Mercedes-Benz S-Class

Όπως είναι εμφανές, οι σχεδιαστές της Mercedes-Benz επέλεξαν την ασφαλή οδό για τη μάσκα της S-Class. Η επιβλητική γρίλια καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του προφυλακτήρα, με το παραδοσιακό έμβλημα της εταιρείας να στέκεται περήφανα στην άκρη από το μακρύ ρύγχος. Τα φώτα με γραφικά προηγμένης τεχνολογίας LED μοιάζουν σε σχήμα με αυτά της ανανεωμένης E-Class, ενώ ο προφυλακτήρας έχει σπλίτερ και μια ενιαία φαρδιά εισαγωγή αέρα σε στυλ AMG με χρωμιωμένο πλαίσιο.

Η λιμουζίνα της Mercedes-Benz που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MRA φημολογείται πως θα έχει μήκος 5.280 mm. 

Ο πρόεδρος της Mercedes-Benz, Ola Källenius, δήλωσε πως το κορυφαίο μοντέλο της γερμανικής φίρμας θα είναι μια "βιτρίνα τεχνολογίας" ενώ παραδέχθηκε πως έχει ήδη οδηγήσει ένα όχημα προ-παραγωγής σε υψηλές ταχύτητες στην Autobahn και εντυπωσιάστηκε από την απόλυτη ηρεμία στην καμπίνα και την εξαιρετική ποιότητα κύλισης.

Η επίσημη πρεμιέρα της έβδομης γενιάς S-Class αναμένεται να γίνει στο δεύτερο μισό του 2020 ενώ η ηλεκτρική ναυαρχίδα EQS θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube