Volvo EX30 με την φροντίδα του οίκου Everlast

Volvo EX30 με την φροντίδα του οίκου Everlast

To Volvo EX30, το μικρότερο ηλεκτρικό SUV της Volvo απέκτησε μία περιπετειώδη εκδοχή χάρη στην φροντίδα του οίκου Everlast.

Volvo EX30 Everlast

To Volvo EX30 είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην γκάμα της σκανδιναβικής αυτοκινητοβιομηχανίας, υιοθετώντας μάλιστα σχεδιαστικά στοιχεία από την ναυαρχίδα των SUV της φίρμας, το EX90.

Ευρισκόμενο στο επίκεντρο μιας εκ των πιο εμπορικών κατηγοριών της αγοράς, αυτής των (premium) B-SUV, αρκετοί βελτιωτικοί οίκοι έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν τις δικές τους σχεδιαστικές σπουδές για το κόμπακτ SUV της Volvo.

Στο παιχνίδι, με ιδιαίτερες αξιώσεις έχει μπει και ο ολλανδικός οίκος μετατροπών Everlast, ο οποίος ζήτησε από τον γνωστό στην πατρίδα του σχεδιαστή Niels van Roij να εξελίξει δύο αισθητικά πακέτα εξατομίκευσης του ΕΧ30.  ‘Ενα με ολίγον τι πιο σπορτίβ προσανατολισμό και ένα πιο περιπετειώδες πακέτο, που προσφέρει στο σουηδικό SUV περισσότερες εκτός δρόμου δυνατότητες.

O ολλανδικός οίκος Everlast, δια χειρός Niels van Roij εξέλιξε δύο διαφορετικά πακέτα εξατομίκευσης για το Volvo EX30, με σπορτίβ αλλά και εκτός δρόμου προσανατολισμό

Volvo EX30 Everlast

Ξεκινώντας από την σπορ εκδοχή του EX30 είναι ευδιάκριτη η χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος. Το δυναμικό πακέτο συνεπικουρείται από σφυρήλατες ζάντες 21”, ματ απόχρωσης, όπως και επίσης από έναν πιο muscle προφυλακτήρα και μαρσιπιέ.

Ο αεραγωγός του προφυλακτήρα έρχεται σε ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα, με την έκδοση εν συνόλω να διατίθεται σε λευκό Crystal White, στο μπλε Cloud Blue, στο κίτρινο Moss Yellow, στο μαύρο Onyx Black και στο γκρι Vapor Grey με διχρωμία της οροφής σε μαύρο χρώμα.

Όσον αφορά την off-road έκδοση, όπως είναι λογικό ακολουθείται μία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Οι τροχοί είναι μεν μεγάλοι για εκτός δρόμου αναζητήσεις 19”, πλαισιώνονται ωστόσο από all terrain, σκληροτράχηλα ελαστικά.

Συν τοις άλλοις, η συγκεκριμένη έκδοση πλαισιώνεται μαύρα ματ γραφικά στην οροφή, στη μάσκα, στο καπό, στην ουρά και στα μαρσπιέ, καθώς και με λεπτές λεπτομέρειες σε έντονο πράσινο χρώμα στο κάτω μέρος, περιμετρικά του αμαξώματος.

Volvo EX30 Everlast

Στα της τιμής τώρα, κάθε ένα από τα  δύο πακέτα αυτά της Everlast για τη σπορ και off-road έκδοχη του Volvo EX30 κοστίζει στην Ολλανδία περί τις €9.450. Δεν το λες και ευκαταφρόνητο ποσό.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube