Volkswagen: Αυτό είναι το νέο έμβλημα των εκδόσεων R

Volkswagen: Αυτό είναι το νέο έμβλημα των εκδόσεων R

Απλό, μοντέρνο και με περισσότερες καμπύλες, θα τοποθετηθεί στις γρήγορες εκδόσεις των μελλοντικών Volkswagen.

Η Volkswagen παρουσίασε το ανανεωμένο έμβλημα R για τις γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της το οποίο σχεδιάστηκε από το Volkswagen Design Center.

Το νέο R είναι πιο μοντέρνο με περισσότερες καμπύλες που εκφράζουν καθαρότητα και αθλητικότητα. Η ανανέωση έρχεται λίγο μετά το νέο λογότυπο της Volkswagen και συμβολίζει το καινούριο ξεκίνημα των εκδόσεων R που θα συνεχίσουν να προσφέρονται για τα μελλοντικά μοντέλα της φίρμας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η VW αποκαλύπτει τον νέο της λογότυπο στη Φρανκφούρτη

VW R

Ο Josh Capito, διευθυντής του τμήματος R, δήλωσε: «Το νέο λογότυπο για τα μοντέλα R και R-Line πηγαίνει χέρι χέρι με την επανατοποθέτηση του τμήματος Volkswagen R. Ολόκληρη η ομάδα εργάζεται σκληρά στην εικόνα της μάρκας και των προιόντων της και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τις παρουσιάσεις τους μέσα στους επόμενους μήνες.»

Η ιστορία του τμήματος R ξεκίνησε με το τετρακίνητο Volkswagen Golf IV R32 (2002) το οποίο συνδύαζε ισχυρό κινητήρα, επιθετικό στήσιμο και πρακτικότητα στην καθημερινή οδήγηση. Εκτός από τις επόμενες γενιές του μικρομεσαίου - Golf V R32, Golf VI R και Golf VII R - αντίστοιχες εκδόσεις απέκτησαν τα μοντέλα Passat (R36), Touareg (R50), Scirocco (R) και πιο πρόσφατα το T-Roc (R). Η μεγάλη πρόκληση για την Volkswagen είναι το πώς θα εκφράσει την ουσία του R στα ηλεκτρικά ή υβριδικά μοντέλα που θα κυριαρχούν στη γκάμα της μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Volkswagen ετοιμάζει έκδοση R του ηλεκτρικού ID.3

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube