Top Gear: Εκτός και οι Hammond και May

Top Gear: Εκτός και οι Hammond και May

Η διάσημη εκπομπή αυτοκινήτου αλλάζει, όπως όλα δείχνουν, όλο το καστ των παρουσιαστών.

Το BBC αφαίρεσε τις φωτογραφίες των Richard Hammond και James May από το επίσημο site του Top Gear, αφήνοντας μόνο τον Stig.

Η επίσημη εξήγηση που έδωσε το βρετανικό κανάλι είναι πως η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε επειδή «και οι δύο δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους, που έληξαν».

Ωστόσο, μετά την απόλυση του Jeremy Clarkson για το διαβόητο, πλέον, επεισόδιο με έναν βοηθό παραγωγής, το μέλλον των συμπαρουσιαστών του ήταν, ούτως ή άλλως, αβέβαιο, με τους ίδιους να μην επιβεβαιώνουν αν θα παρέμεναν στην εκπομπή ή θ’ ακολουθούσαν τον 54χρονο συνάδελφό τους.

Ταυτόχρονα, και οι δύο άλλαξαν τα προφίλ τους στο Twitter – κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι...

Το βιογραφικό του Hammond γράφει «Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς... εμ, κάνω αυτό το σόου αυτοκινήτου και διάφορα άλλα», και του May «Πρώην παρουσιαστής τηλεόρασης που θα τον θυμούνται μόνο για τη φράση «Ω, σ....ά. Ή μήπως το έλεγε ο άλλος τύπος;».

Μετά την απόλυση του Clarkson, κυκλοφόρησαν φήμες πως αμερικανικά μέσα, όπως το HBO και το Netflix, έχουν ήδη ενδιαφερθεί να τους προσλάβουν.

Το BBC πάντως επιβεβαίωσε πως η παγκόσμια περιοδεία Top Gear Live, που έχει ήδη πουλήσει 200.000 εισιτήρια και έχει αποφέρει έσοδα £10 εκατομμύρια, θα ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα, όπως είχε προγραμματιστεί, με τους τρεις παρουσιαστές αλλά χωρίς το σήμα του καναλιού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube