Επιστρέφει στο Top Gear ο Clarkson;

Επιστρέφει στο Top Gear ο Clarkson;

Μια απροσδόκητη εξέλιξη ενδέχεται να προκαλέσει την επιστροφή του παρουσιαστή, έστω και για λίγο.

Το BBC ξέχασε μια μικρή λεπτομέρεια, ύψους πολλών εκατομμυρίων λιρών, όταν τον έδιωξε.

Ποια είναι αυτή; Η παγκόσμια περιοδεία Top Gear Live, που ξεκινά από την Αυστραλία τον επόμενο μήνα και, μετά την απόλυση του Jeremy Clarkson για το διαβόητο επεισόδιο στα παρασκήνια, είναι στον αέρα.

Ήδη έχουν διατεθεί συνολικά 200.000 εισιτήρια. Αν η τουρνέ ακυρωθεί, το BBC θα κληθεί να πληρώσει 10 εκατομμύρια στερλίνες ως αποζημίωση στους αγοραστές, κάτι που εννοείται πως θα ήθελε να αποφύγει.

Στην ιστοσελίδα του Top Gear Live, υπάρχει το εξής μήνυμα: «Δεν έχουμε ακυρώσει καμία εμφάνιση. Προσπαθούμε παρ’ όλα αυτά να λύσουμε τις επιπλοκές που προκλήθηκαν από τη μη ανανέωση του συμβολαίου του Jeremy με το BBC.»

Ο Phil Bowdery της Live Nation, που προμοτάρει την περιοδεία, σχολίασε πως θα προχωρήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλά ίσως όχι όπως είχαν υποσχεθεί: «Το BBC έχει τα δικαιώματα του ονόματος. Δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε κανένα πλάνο του Top Gear

«Θα χρειαστεί ν’ αλλάξει ονομασία και, προφανώς, θα απουσιάζει ο Stig επειδή το κόνσεπτ είναι δική τους πνευματική ιδιοκτησία. Έχουμε πουλήσει ήδη πάρα πολλά εισιτήρια και δεν θέλουμε ν’ απογοητεύσουμε το κοινό.»

Η Sunday Mirror έγραψε πως η τουρνέ μπορεί να ονομαστεί MPH Live ή Clarkson, May and Hammond Live, εφόσον φυσικά οι διοργανωτές έρθουν σε χωριστή συμφωνία με τους τρεις τους.

Κάτι μας λέει πως, αυτή τη στιγμή, ο 54χρονος Jeremy κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα του, απολαμβάνοντας την άνεση του φτωχικού του, ή οδηγεί ένα από τα πολλά supercar που έχει, και το σαρδόνιο γέλιο του να αντηχεί μέχρι τα στούντιο του BBC.

 [Πηγή: Daily Mail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube