ΒΒC: Απομακρύνθηκε ο Jeremy Clarkson, παρουσιαστής του Top Gear [upd]

ΒΒC: Απομακρύνθηκε ο Jeremy Clarkson, παρουσιαστής του Top Gear [upd]

Με επίσημη ανακοίνωση του το κανάλι είπε πως δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή Top Gear αυτήν την Κυριακή

Με μια αναπάντεχη κίνηση το BBC απομάκρυνε τον Jeremy Clarkson, παρουσιαστή της εκπομπής Top Gear, λέγοντας πως αυτό έγινε μετά από καβγά που είχε ο παρουσιαστής με παραγωγό της εκπομπής.

Σύμφωνα με το BBC, έχει ξεκινήσει έρευνα για τον 54χρονο παρουσιαστή, αφού κατά καιρούς έχουν γίνει καταγγελίες σε σχέση με τη συμπεριφορά του. Μάλιστα ο Independent αναφέρει σε άρθρο του πως εργαζόμενοι τον έχουν κατηγορήσει για ρατσιστή συμπεριφορά και για κλίμα τρομοκρατίας και φόβου που καλλιεργεί στα γυρίσματα της διάσημης εκπομπής.

«Κανένας άλλος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Το Top Gear δεν θα προβληθεί αυτή την Κυριακή» ανέφερε η ανακοίνωση του καναλιού, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό. 

Από την άλλη οι εκπρόσωποι του Clarkson δεν έχουν απαντήσει σε καμία δήλωση, αλλά ούτε και ο ίδιος βέβαια.
 
Το Top Gear είναι μια από τις πιο γνωστές εκπομπές αυτοκινήτου. Η αμοιβή δε του Clarkson είναι τεράστια καθώς αγγίζει ετησίως τα 1,85 εκατομύρια ευρώ, ποσό που θεωρείται από πολλούς προκλητικό. Συνολικά για όλα τα χρόνια της παρουσίας του στη συγκεκριμένη εκπομπή ο  Clarkson  έχει έως τώρα εισπράξει 40 εκατομμύρια ευρώ.
 
Ο παρουσιαστής έχει χαρακτηριστεί ως ανθέλληνας λόγω των άσχημων και καυστικών σχολίων που έχει κάνει στο παρελθόν για την Ελλάδα και ειδικά για τις Ελληνίδες που τις είχε παρουσιάσει σαν κακάσχημες με μουστάκι, κτλ.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια... 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube