Θεατής αγώνα 4x4 παίρνει όσκαρ ασυνειδησίας [video]

Θεατής αγώνα 4x4 παίρνει όσκαρ ασυνειδησίας [video]

Έχουμε δει πολλές φορές θεατές μέσα στις ειδικές να κάθονται σε λάθος σημεία, όμως ο συγκεκριμένος ανέβασε πολύ τον πήχη.

Είναι γνωστό ότι οι αγώνες αυτοκινήτων εκτός από συγκινήσεις κρύβουν και κινδύνους.

Η λύση γι’ αυτό είναι τα σωστά μέτρα ασφαλείας και δεν έχει να κάνει μόνο με τα πληρώματα αλλά και με τους θεατές. Ωστόσο για τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας, αυτή η έννοια μοιάζει να είναι εντελώς άγνωστη.

Δεν λέω, πάντα ένα video με το αυτοκίνητο να ίπταται πάνω από την κάμερα είναι πολύ εντυπωσιακό. Ωστόσο, γι’ αυτήν ακριβώς τη δουλειά έχουν ανακαλυφθεί εδώ και χρόνια ειδικά αντικείμενα που ονομάζονται τρίποδα.

Ο φίλος μας που θα δείτε στο video όμως δε γνωρίζει την ύπαρξή τους, γι’ αυτό και κρατά ο ίδιος την κάμερά του πίσω από ένα αλματάκι με τη σιγουριά (ή μήπως την ελπίδα) ότι τα αυτοκίνητα θα πηδάνε από πάνω του.

Το πλήρωμα του πρώτου αγωνιστικού δεν τον είδε έγκαιρα και πήδηξε, όμως το δεύτερο τον είδε κι έκοψε περνώντας από δίπλα του, «λούζοντάς» τον (και λίγα του είπε). Κι εάν θεωρείτε ότι ο φίλος μας θα έφευγε με το κεφάλι κάτω, είστε πολύ γελασμένοι. Αντ’ αυτού ζήτησε και τα ρέστα από το πλήρωμα, υψώνοντάς τους το μεσαίο δάχτυλο.

Η βλακεία είναι ανίκητη τελικά. Είναι βέβαιο.

[Πηγή autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube