Ταχυφορτιστές στις αντιπροσωπείες του Ομίλου Stellantis

Ταχυφορτιστές στις αντιπροσωπείες του Ομίλου Stellantis

Ο Όμιλος Stellantis θα εγκαταστήσει 1.600 σταθμούς ταχείας φόρτισης σε 400 αντιπροσωπείες του σε όλη την Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2024. Με ισχύ φόρτισης τουλάχιστον 50 kW σε κάθε σημείο.

Όμιλος Stellantis

Οι αντιπρόσωποι των εμπορικών σημάτων του Ομίλου Stellantis θα έχουν σύντομα τερματικά ταχείας φόρτισης.

Αρχικά και μέχρι το τέλος του 2024 θα εγκατασταθούν 1.600 σημεία φόρτισης που θα κατανεμηθούν σε 400 αντιπροσωπείες. Αυτά είναι καλά νέα για την ανάπτυξη της υποδομής και τον εκδημοκρατισμό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Οι σταθμοί θα φέρουν το σήμα «Free2Move», το εμπορικό σήμα του Ομίλου Stellantis που είναι αφιερωμένο σε νέες λύσεις κινητικότητας. Ωστόσο, θα τους λειτουργούν «γνωστοί πάροχοι», των οποίων τα ονόματα δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Για να επιτύχει τους στόχους του στρατηγικού του σχεδίου Dare Forward 2030, ο Όμιλος Stellantis χρειάζεται οπωσδήποτε να ανεβάσει ταχύτητα.

Όμιλος Stellantis

Ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν έχει επίσης διευκρινίσει την κατανομή των σημείων φόρτισης ανά χώρα. Απλώς γνωρίζουμε ότι η ελάχιστη ισχύς φόρτισης θα είναι 50 kW. Δεν αποκλείεται οι φορείς εκμετάλλευσης να αποφασίσουν να αναπτύξουν ένα «ακόμα πιο ισχυρό δίκτυο με φορτιστές 100 kW», σύμφωνα με τον Όμιλο Stellantis.

Η ομάδα του Carlos Tavares είναι πεπεισμένη ότι αυτή η πρωτοβουλία θα επιτρέψει στους αντιπροσώπους «να προσφέρουν νέες υπηρεσίες στους ιστορικούς πελάτες τους και ταυτόχρονα να προσελκύουν νέες προοπτικές στην ηλεκτρική κατηγορία». Αυτό είναι αυτονόητο, αλλά οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών από τις μάρκες του ομίλου θα πρέπει να επωφεληθούν και από μειωμένες χρεώσεις φόρτισης χάρη στην εφαρμογή Free2Move.

Όμιλος Stellantis

Ο Ricardo Stamatti, αντιπρόεδρος Φόρτισης & Ενέργειας στον Όμιλο Stellantis, πιστεύει ότι «όσοι συμμετέχουν σε αυτό το πρότζεκτ ενώνονται υπό έναν στόχο: Την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας για γρήγορη φόρτιση. Θέλουμε να τους παρέχουμε μια απρόσκοπτη, προσβάσιμη και πολύτιμη εμπειρία φόρτισης, όπου κι αν βρίσκονται».

Για να επιτύχει τους στόχους του στρατηγικού του σχεδίου Dare Forward 2030, ο Όμιλος Stellantis χρειάζεται οπωσδήποτε να ανεβάσει ταχύτητα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube