Τα Tesla Model S Plaid επέστρεψαν στο Nürburgring [video]

Τα Tesla Model S Plaid επέστρεψαν στο Nürburgring [video]

Οι δοκιμές συνεχίζονται με στόχο το ρεκόρ για ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής.

Μετά από τις δοκιμές του Σεπτεμβρίου, τα Tesla Model S Plaid επέστρεψαν στην πίστα του Nürburgring όπως είχε υποσχεθεί ο Elon Musk, με στόχο να θέσουν νέο ρεκόρ για ηλεκτρικό μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Tesla μάλλον διέλυσε το ρεκόρ της Porsche Taycan στο Nürburgring

Όπως βλέπουμε από το βίντεο του Automotive Mike, τα δύο πρωτότυπα του Model S έχουν υποστεί κάποιες αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα, το μπλε μοντέλο διαθέτει πλέον ένα μεγάλο διαχύτη ενώ φέρει το έμβλημα Dual Motor. Το κόκκινο μοντέλο φέρει έμβλημα P100D+ και δεν έχει πλέον την αεροτομή. Και τα δύο Model S διατηρούν τις προσθήκες στα φτερά, τα ελαστικά επιδόσεων και τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα.

Tesla

Να θυμίσουμε πως πριν από ένα μήνα, η Tesla επιβεβαίωσε πως η ειδική έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου είναι ικανή για χρόνο 7'20' - κάτι που το καθιστά 22' ταχύτερο από την Porsche Taycan. Λίγο μετά από το ανεπίσημο ρεκόρ, ο Elon Musk δήλωσε πως τα Tesla Model S Plaid θα επιστρέψουν στο Nürburgring με στόχο να κάνουν χρόνο 7'05".

Η Tesla σκοπεύει να κυκλοφορήσει την ισχυρότερη έκδοση Plaid του Model S με τρεις ηλεκτροκινητήρες και πιο επιθετικό στήσιμο μέσα στο 2020, το οποίο αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν θα κλέψει τον τίτλο του ισχυρότερου ηλεκτρικού μοντέλου παραγωγής στην "Πράσινη Κόλαση" από την Porsche Taycan.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube