Subaru Impreza WRX STI Final Edition

Subaru Impreza WRX STI Final Edition

Η Subaru ανακοινώνει τον τέλος της παραγωγής και αποχαιρετά το Impreza WRX STI με μια ειδική έκδοση.

Με την ειδική έκδοση Final Edition η Subaru αποχαιρετά το Impreza WRX STI. Το αυτοκίνητο που αποτέλεσε «σημαία» για τη μάρκα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα μελλοντικά μοντέλα, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η ειδική έκδοση Final Edition ξεχωρίζει από τους νέους τροχούς 19 ιντσών που επιλέχθηκαν για να χωρέσουν τα μεγαλύτερα δισκόφρενα της Brembo με κίτρινες δαγκάνες. Η γρίλια της μάσκας είναι ανασχεδιασμένη και πιο αιχμηρή, όπως και ο εμπρός προφυλακτήρας, με νέες μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Η διάταξη των LED σε σχήμα C μέσα στα φώτα είναι μια σχεδιαστική υπογραφή για τη μάρκα, ένας σαφής υπαινιγμός για τον boxer κινητήρα και την επίπεδη διάταξη των κυλίνδρων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Subaru Viviz Performance Concept

Η Subaru υπόσχεται ακόμη καλύτερη οδική συμπεριφορά, συγκεκριμένα περισσότερη ευελιξία στις αργές στροφές και βελτιωμένη ισορροπία στις γρήγορες, χάρη στην αναβάθμιση του κεντρικού διαφορικού με πλήρως ηλεκτρονικό έλεγχο.

Μικρές αλλαγές έχουν γίνει και στην καμπίνα, με τις κόκκινες ζώνες ασφαλείας και τις ραφές των δερμάτινων επενδύσεων. Η οθόνη του multimedia συστήματος είναι μεγαλύτερη, 5,9” πλέον και τα εμπρός καθίσματα θερμαινόμενα.

Θα παραχθούν μόλις 150 κομμάτια. Πάει πολύς καιρός από τότε που το Impreza WRX STI είχε ουσιαστική παρουσία στην ελληνική αγορά. Αλλά όπως και να έχει, θα μας λείψει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube