Στην τελική ευθεία η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia

Στην τελική ευθεία η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia απαθανατίστηκε για άλλη μια φορά να δοκιμάζεται στο δρόμο, λίγο πριν κυκλοφορήσει στις αγορές στις αρχές του επόμενου έτους.

Alfa Romeo Giulia

Ήταν αρχές του καλοκαιριού όταν μια Alfa Romeo Giulia με καμουφλαρισμένα τα φώτα της εμπρός και πίσω, εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στους δρόμους της Ιταλίας, προετοιμάζοντας μας έτσι για την ανανέωση του μοντέλου.

Περίπου τέσσερις μήνες μετά, η φρεσκαρισμένη ιταλική μπερλίνα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο ντεμπούτο της και ένα πρωτότυπο εξέλιξης της πιάστηκε για άλλη μια φορά από το φακό στους δημόσιους δρόμους της Ιταλίας. 

Alfa Romeo Giulia

Παρόλο που αυτή τη φορά η Alfa Romeo φρόντισε να κρύψει το νέο σεντάν της κάτω από ακόμα πιο έντονο καμουφλάζ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι αλλαγές του θα περιοριστούν στα φώτα. Συγκεκριμένα, στο εμπρός μέρος οι προβολείς μοιάζουν έντονα με εκείνους της νέας Τonale, ενώ πίσω, τα φώτα δείχνουν να έχουν την ίδια σχεδίαση αλλά με πιο σκούρο χρώμα.

Η ανανέωση αναμένεται να περάσει και στο εσωτερικό με σημαντικότερη διαφορά το ψηφιακό καντράν, πράγμα που σημαίνει ότι νέα Alfa Romeo Giulia υπέκυψε στην τάση της αγοράς και θα αποχαιρετήσει και αυτή τους αναλογικούς δείκτες. Πιθανότατα, το ψηφιακό της καντράν θα υιοθετεί τη σχεδίαση εκείνου της Tonale.

Alfa Romeo Giulia

Η ανανεωμένη Giulia αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2023 και θα διατηρήσει τους συμβατικούς κινητήρες. Ωστόσο, η νέα γενιά του ιταλικού σεντάν θα είναι αμιγώς ηλεκτρική με την Alfa Romeo να έχει θέσει χρονικό ορίζοντα το 2027 για τον πλήρη μετασχηματισμό της σε ηλεκτρική μάρκα.

[Πηγή: Walter Vayr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube