Έρχεται η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia

Έρχεται η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia

Η φρεσκαρισμένη Alfa Romeo Giulia εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στους ιταλικούς δρόμους, λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίασή της.

Ένα πρωτότυπο εξέλιξης της ανανεωμένης Alfa Romeo Giulia απαθανατίστηκε από το φακό να δοκιμάζεται στους δρόμους της Ιταλίας. Το καμουφλάζ της ανανεωμένης Giulia είναι περιορισμένο στο εμπρός μέρος και συγκεκριμένα στη γρίλια, στα φώτα και στην κάτω εισαγωγή αέρα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν περιμένουμε έντονες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου. Παράλληλα, η ανανέωση αναμένεται να περάσει και στον τομέα της τεχνολογίας, εκσυγχρονίζοντας τη Giulia με όλα τα απαραίτητα καλούδια.

Η φρεσκαρισμένη Giulia αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2023 και θα διατηρήσει τους συμβατικούς κινητήρες. Ωστόσο, θυμίζουμε ότι η νέα γενιά του ιταλικού σεντάν θα είναι αμιγώς ηλεκτρική με την Alfa Romeo να έχει θέσει χρονικό ορίζοντα το 2027 για την πλήρη μετασχηματισμό της σε ηλεκτρική μάρκα. 

Alfa Romeo Giulia

Οι λάτρεις των σεντάν, λέει η Alfa Romeo, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι καθώς η Giulia θα εξακολουθήσει να υπάρχει. Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, από το εργοστάσιο Pomigliano, θα υπάρξει μια επόμενη γενιά του μοντέλου, μόνο που θα κινείται μόνο με ρεύμα! «Δεν εγκαταλείπουμε τη Giulia. Θα υπάρξει μια μελλοντική Giulia, αλλά θα είναι ένα μοντέλο αμιγώς ηλεκτρικό», δήλωσε ο Imparato.

Η Alfa Romeo στα πιο μακροπρόθεσμα σχέδιά της, γύρω στο 2026 ή στο 2027 θα λανσάρει ένα ακόμη μεγάλο SUV, που θα τοποθετηθεί πάνω από τη Stelvio και θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

[Πηγή: Walter Vayr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube