Με ψηφιακό πίνακα οργάνων η νέα Alfa Romeo Giulia

Με ψηφιακό πίνακα οργάνων η νέα Alfa Romeo Giulia

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia θα αποχαιρετήσει τους αναλογικούς δείκτες και όπως και η Tonale, θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Alfa Romeo Giulia

Λίγες μέρες ύστερα από την μερική αποκάλυψη της φρεσκαρισμένης Giulia χάρη σε ένα περιπολικό της ιταλικής αστυνομίας, μια νέα εικόνα της μπερλίνας της Alfa Romeo κάνει τον γύρο του διαδικτύου προσφέροντας μας μια πρώτη ματιά από το εσωτερικό του ανανεωμένου μοντέλου.

Αν και η φωτογραφία, δεν μας δίνει πολλές πληροφορίες για το ανασχεδιασμένο εσωτερικό της ιταλικής μπερλίνας, μπορούμε να διακρίνουμε μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τον προκάτοχο της. Αυτή είναι το ψηφιακό καντράν, πράγμα που σημαίνει ότι νέα Alfa Romeo Giulia υπέκυψε στην τάση της αγοράς και αποχαιρέτησε και αυτή τους αναλογικούς δείκτες. Πιθανότατα, το ψηφιακό της καντράν θα υιοθετεί τη σχεδίαση εκείνου της Tonale.

Alfa Romeo Giulia

Θυμίζουμε ότι εξωτερικά, το νέο μοντέλο θα διαθέτει ανασχεδιασμένους προβολείς που μοιάζουν έντονα με εκείνους της νέας Τonale και εκείνους της φρεσκαρισμένης Stelvio που εντοπίστηκε πρόσφατα να δοκιμάζεται στους δρόμους της Ιταλίας.

Η ανανεωμένη Giulia αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2023 και θα διατηρήσει τους συμβατικούς κινητήρες. Ωστόσο, η νέα γενιά του ιταλικού σεντάν θα είναι αμιγώς ηλεκτρική με την Alfa Romeo να έχει θέσει χρονικό ορίζοντα το 2027 για τον πλήρη μετασχηματισμό της σε ηλεκτρική μάρκα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube