Το πρώτο τροχαίο για την BMW 8 Series είχε θύμα την πεθερά του οδηγού

Το πρώτο τροχαίο για την BMW 8 Series είχε θύμα την πεθερά του οδηγού

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο σε έναν επαρχιακό δρόμο με αποτέλεσμα το θάνατο μιας 53χρονης.

Την Παρασκευή, 15 Ιουνίου, η BMW θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του πλέον δημοφιλούς αγώνα αντοχής, των 24 ώρων του Le Mans, τη νέα 8 Series Coupé.
Όμως λίγες μέρες πριν τα αποκαλυπτήρια, μια καμουφλαρισμένη (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες) BMW 8 Series και συγκεκριμένα η έκδοση M850i, ενεπλάκη σε σε ένα θανητηφόρο ατύχημα. 

Συγκεκριμένα, στις 10 το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στο Bonbruck και το Buch στη Βαυαρίας, 37χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε δένδρα. Ο 27χρονος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά μέσα σε αυτό ήταν και η 53χρονη μητέρα της φίλης του. 
Αυτή εγκλωβίστηκε μέσα στα συντρίμμια και χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική για να κόψει τον ουρανό του αυτοκινήτου για να την απεγκλωβίσει. 

bm

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών αυτή κατέληξε αφού έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 
Η τοπική αστυνομία που ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, μιλά για υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του αυτοκινήτου. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube