Το πρώτο teaser του σούπερκαρ της Alfa Romeo [video]

Το πρώτο teaser του σούπερκαρ της Alfa Romeo [video]

Η Alfa Romeo μέσω ενός teaser βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram επιβεβαίωσε έμμεσα τον ερχομό του νέου της σούπερκαρ.

Alfa Romeo

Η Alfa Romeo δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με τα μοντέλα της γκάμας της.  Ωστόσο, αφού οι ανανεωμένες Stelvio και Giulia και η νέα Tonale κάνουν την εμφάνισή τους, στο βίντεο προβάλλεται η σιλουέτα από ένα πίσω φως που δεν συναντάμε σε κανένα μοντέλο της μάρκας σήμερα, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τον ερχομό του νέου της σούπερκαρ.

Πάντως η στρογγυλή σχεδίαση του, ξυπνάει αναμνήσεις από τα πίσω φώτα των 4C και 8C Competizione, Παράλληλα, έντονες είναι οι φήμες που θέλουν το μοντέλο να είναι 6κύλινδρο και να ακούει στο όνομα 6C.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alfa Romeo (@alfaromeoofficial)

 

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το σούπερκαρ της Alfa Romeo είναι ότι θα κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο του 2023 και θα παραχθεί σε λίγα μόλις κομμάτια. 

Επιπλέον, το αφεντικό της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, μιλώντας στο βρετανικό Autocar δήλωσε ότι δε θα βασίζεται σε κάποια πλατφόρμα του ομίλου Stellantis, θα είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένο από την Alfa Romeo και θα είναι φιλικό στην καθημερινή χρήση.

Alfa Romeo

«Η τελευταία φορά που ένα σασί είχε τη στάμπα της Alfa Romeo ήταν το 1969, θα ήταν πολύ ωραίο να το κάναμε πάλι» σημείωσε ο Imparato.

Τέλος, όπως και στην περίπτωση της μοναδικής Giulia SWB Zagato, το νέο σούπερκαρ αναμένεται να χρησιμοποιεί τον 2.9 lt twin-turbo V6 της Giulia GTAm.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube