Πρώιμη αποκάλυψη για τη Lamborghini Urus Evo

Πρώιμη αποκάλυψη για τη Lamborghini Urus Evo

Μια Lamborghini Urus Evo απαθανατίστηκε να δοκιμάζεται στην Γερμανία χωρίς καμουφλάζ λίγο πριν το ντεμπούτο της το 2023.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια Lamborghini Urus Evo απαθανατίζεται κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης της στον δρόμο. Είναι όμως η πρώτη φορά που το ιταλικό SUV δεν είναι κρυμμένο πίσω από ασπρόμαυρο καμουφλάζ. 

Συγκεκριμένα, η ανανεωμένη Lamborghini Urus Evo που βρίσκεται στα τελευταία στάδια εξέλιξης και είναι βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα. Μαύροι είναι και οι τροχοί οι οποίοι συνδυάζονται με κόκκινες δαγκάνες. Το καπό έχει αποκτήσει αεραγωγούς και η μάσκα εμπρός έχει ανασχεδιαστεί αποκτώντας περισσότερες γωνίες. Στη νέα Lamborghini Urus Evo το «Evo» προέκυψε καθώς η Sant'Agata ακολουθεί τη ίδια πρακτική ονοματοδοσίας που ακολούθησε και με την Huracán Evo

Lamborghini Urus Evo

Μιλώντας για το μέλλον της Urus, ο CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann, δήλωσε στο Autocar «σε πρώτο στάδιο, η Urus θα ανανεωθεί, θα χάσει βάρος και θα αποκτήσει περισσότερη ισχύ, έπειτα το 2024 θα ακολουθήσει η εξηλεκτρισμένη έκδοση της». Πράγμα που σημαίνει ότι το φρεσκαρισμένο μοντέλο θα ζυγίσει λιγότερο από τα 2.197 kg της Urus που βρίσκεται σήμερα στην αγορά και θα έχει περισσότερους από 650 PS.

Όταν το ιταλικό SUV εξηλεκτριστεί, φήμες θέλουν να εξοπλίζεται με το σύστημα plug-in hybrid που συναντάμε και στην Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid. Θυμίζουμε ότι η τελευταία χρησιμοποιεί κινητήρα twin-turbo V8 4.0 lt ισχύος 550 PS και έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 136 PS, προσφέροντας συνδυαστική απόδοση 680 PS και 900 Nm ροπής. 

Τέλος, ο Winkelmann επιβεβαίωσε ότι ύστερα από την υβριδική Urus, σειρά έχει η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου. Η πλήρως εξηλεκτρισμένη Urus αναμένεται να παρουσιαστεί το 2029.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube