Πόσο κοστίζει το leasing μιας Bugatti Chiron Sport; [video]

Πόσο κοστίζει το leasing μιας Bugatti Chiron Sport; [video]

Τα νούμερα προκαλούν ζαλάδα, όπως και οι επιδόσεις της Bugatti Chiron.

Το leasing ή αλλιώς η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερους ιδιώτες και εταιρείες να το επιλέγουν. Τι γίνεται όμως με το leasing υπεραυτοκινήτων; Κάτι που δε γνωρίζαμε ούτε και εμείς είναι πως η Bugatti προσφέρει τη δυνατότητα μακροχρόνιας μίσθωσης της Chiron ως εναλλακτική της αγοράς της, με την εταιρεία να καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης του μοντέλου, ζητώντας ως αντάλλαγμα μια προκαταβολή και ένα μηνιαίο μίσθωμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κοστίζει το leasing μιας Ferrari Enzo;

Ο Brooks Weisblat από το κανάλι DragTimes στο YouTube επισκέφθηκε την αντιπροσωπεία Lamborghini Broward στη Florida αρχικά για να δει από κοντά την εκκρηκτική Chiron Pur Sport. Όπως παραδέχθηκε στην κάμερα, δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει το πανάκριβο υπεραυτοκίνητο της Bugatti, κάτι που οδήγησε τον πωλητή να του κάνει μια προσφορά για leasing της ελαφρώς φθηνότερης Bugatti Chiron Sport.

Η συγκεκριμένη Chiron Sport σε λευκή απόχρωση με συνδυασμό μαύρου δέρματος και κόκκινων ραφών στο εσωτερικό και την προαιρετική διπλή ηλιοροφή Sky View Roof, είναι μεταχειρισμένη και έχει 1.988 km στο οδόμετρο. Παρόλα αυτά, όπως κάθε Bugatti που έχει αγοραστεί μόλις πριν από ένα χρόνο, έχει διατηρήσει τη λάμη της και την αξία της. Ενδεικτικό είναι πως η τιμή της είναι $3,3 εκατομμύρια (€2,79 εκατ), όταν καινούρια έκανε $3,5 εκατομμύρια (€2,96 εκατ).

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο χρησιμοποιεί το γνωστό W16 κινητήρα 8,0 λίτρων με τέσσερα turbo που αποδίδει 1.500 PS και 1.600 Nm, ενώ το πρόθεμα Sport αναφέρεται στη διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης και το ελαφρώς χαμηλότερο βάρος σε σύγκριση με την "απλή" Chiron.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μεταχειρισμένη Bugatti Chiron Noire Sportive σε τιμή ευκαιρίας

Η προσφορά για το leasing του μοντέλου αφορούσε την παράδοση μιας σχεδόν ολοκαίνουριας Ferrari F8 Tributo ως προκαταβολή η οποία κοστολογήθηκε στα $350.000 (€295.685) και επιπλέον $65.950 (€55.720) το μήνα για 24 μήνες. Αυτό σημαίνει πως για να νοικιάσεις μια Chiron Sport για 2 χρόνια θα πρέπει να καταβάλεις συνολικά $1,9 εκατομμύρια (€1,61 εκατ) - φυσικά με την επιλογή της εξαγοράς του αυτοκινήτου μετά το τέλος αυτής της περιόδου. Εναλλακτικά, το μηνιαίο μίσθωμα μπορεί να μειωθεί στα $52.196 (€44.100) αν ο ενδιαφερόμενος επιλέξει 36 δόσεις. Και στις δύο περιπτώσεις, ο χρήστης απολαμβάνει δωρεάν σέρβις, αλλαγές ελαστικών, ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας, όμως δεν θα πρέπει να διανύει περισσότερα από 4.023 km το χρόνο.

Δεν ξέρουμε πως σας φάνηκαν αυτά τα νούμερα, τα οποία μας δείχνουν για μια ακόμη φορά ότι η ιδιοκτησία μιας Bugatti είναι ακριβό σπορ!

[Πηγή: DragTimes μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube