Πόσο κοστίζει η οδήγηση της Maserati MC20 στην πίστα;

Πόσο κοστίζει η οδήγηση της Maserati MC20 στην πίστα;

Εμπειρίες οδήγησης σε πίστα και μαθήματα για βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων από τη Maserati.

Η Maserati ανακοίνωσε τα φετινά προγράμματα Master Maserati Driving Experience 2021 που δίνουν τη δυνατότητα σε όσους και όσες το επιθυμούν να οδηγήσουν τα μοντέλα της Τρίαινας στην πίστα και να κάνουν ειδικά μαθήματα ώστε να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες. Για το 2021, τα διαθέσιμα οχήματα είναι η Levante Trofeo, η Ghibli Trofeo και η κεντρομήχανη MC20.

Η παράδοση των Master Maserati ξεκίνησε από το 1999, και έκτοτε έχουν πραγματοποιηθεί 550 εκδηλώσεις με 30 διαφορετικά μοντέλα και περισσότερους από 7.000 συμμετέχοντες. Οι φετινές εμπειρίες οδήγησης και μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τις 27 Μαίου μέχρι τις 14 Οκτωβρίου του 2021 στην πίστα Varano de’ Melegari της Πάρμα (Ιταλία) σε συνεργασία με την Scuderia de Adamich και περιλαμβάνουν τα εξής προγράμματα:

Engine Start (κόστος: €900 + VAT)
Μια εμπειρία οδήγησης μισής μέρας που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να οδηγήσουν στην πίστα τις Levante Trofeo και Ghibli Trofeo, αλλά και να καθίσουν στη θέση του συνοδηγού για έναν γρήγορο γύρο με την MC20 στα χέρια επαγγελματία οδηγού. Διαθέσιμες ημερομηνίες είναι οι 27 Μαίου, 30 Σεπτεμβρίου και 14 Οκτωβρίου 2021.

GT (κόστος: €2.400 +  VAT)
Πρόγραμμα βελτίωσης οδηγικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων με ανάλυση βίντεο και τηλεμετρίας, μέσα στα οχήματα Levante TrofeoGhibli Trofeo και MC20 (σε λειτουργία οδήγησης GT). Διαθέσιμες ημερομηνίες 17 Ιουνίου και 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Sport (κόστος: €4.150 +  VAT)
Πρόγραμμα βελτίωσης οδηγικών ικανοτήτων διάρκειας μιας ολόκληρης μέρας με τις Levante TrofeoGhibli Trofeo και MC20 (σε λειτουργία οδήγησης GT και Sport). Περιλαμβάνει ατομικές συνεδρίες, ανάλυση βίντεο και τηλεμετρίας και την ευκαιρία να οδηγήσουν στην πίστα την αγωνιστική GranTurismo MC GT4. Διαθέσιμες ημερομηνίες 18 Ιουνίου και 8 Σεπτεμβρίου 2021.

MC20 Master (κόστος: €10.000 +  VAT)
Ένα διήμερο πρόγραμμα σχεδιασμένο για τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες της MC20. Επαγγελματίες οδηγοί διδάσκουν ειδικές τεχνικές οδήγησης και μαθαίνουν τους συμμετέχοντες να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες του κεντρομήχανου υπεραυτοκίνητου στην πίστα. Η εκπαίδευση γίνεται σε όλες τις λειτουργίες οδήγησης (GT, Sport και Race) με και χωρίς τα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Διαθέσιμες ημερομηνίες 28-29 Ιουνίου, 10-11 Ιουλίου, 2-3 Σεπτεμβρίου 2021.

Levante Trofeo

Η Maserati ανακοίνωσε επίσης πως είναι εφικτή η πρόσκληση επισκέπτη/συνοδού στα προγράμματα. Το δεύτερο άτομο δεν θα οδηγήσει αλλά θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει την περιοχή Emilia της Ιταλίας με e-bike, να απολαύσει τα Thermal Spa, φαγητό από κορυφαίους chef και απογευματινό shopping.

Επιπλέον, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία συνοδήγησης μιας Maserati στην πίστα, με έναν επαγγελματία οδηγό στο τιμόνι - εαν το επιθυμούν.

[Πηγή: Maserati

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube